Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C Titanes de Oriente F.C.
santi1 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
das Graças probeert naar een medespeler te passen. Gorączko is nu in balbezit. Gorączko speelt de bal door. Téllez rent richting de bal. Téllez schiet op doel. Barreto bokst de bal weg.

10e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Gorączko onderschept slim de pass. Gorączko passt de bal in één keer door. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nurci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orsini rent richting de bal. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Téllez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera passt de bal in één keer door. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Titanes de Oriente F.C. 0:1

23e minuut.
Nurci passt de bal in één keer door. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurci geeft een lange en hoge pass. Téllez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez is nu in balbezit. Gorączko rent richting de bal. Gorączko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
García geeft een hoge lob. Inworp. Nurci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Nurci rent richting de bal. Nurci probeert naar een medespeler te passen. Leañez is nu in balbezit. Leañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Titanes de Oriente F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 67%, Titanes de Oriente F.C. 33%.
Chamos F.C - Titanes de Oriente F.C. 0:2

52e minuut.
Gorączko rent richting de bal. Gorączko speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Téllez is nu in balbezit. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez onderschept slim de pass. Téllez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nurci rent richting de bal. Nurci geeft een lange en hoge pass. Téllez rent richting de bal. Téllez haalt uit met een fantastische trap. Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Nurci speelt de bal door. Leañez is nu in balbezit. Leañez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nurci speelt de bal door. Higuera is nu in balbezit. Higuera geeft een hoge lob. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Barreto met een harde bal richting middenveld. Delgado kopt de bal weg. Pirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun verovert de bal door een tackle van achteren. Makoun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lezama met een sublieme pass. Klungelig pakt Gorączko de bal. Gorączko passt de bal in één keer door. Téllez rent richting de bal. Téllez schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Makoun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gorączko zijn tegenspeler op de grond. Gorączko krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oropeza met een snelle inworp. Delgado rent richting de bal. Makoun rent richting de bal. Makoun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Idziorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mosca rent richting de bal. Mosca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Titanes de Oriente F.C. 1:2

88e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. Gorączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorączko probeert naar een medespeler te passen. Téllez is nu in balbezit. Téllez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 67%, Titanes de Oriente F.C. 33%.
Chamos F.C - Titanes de Oriente F.C. 1:2