Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC Paisanos FC
Estutac Tactiek N-442DefRgtBack
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos rent richting de bal. Vizquel maakt een afschuwelijke overtreding. Vizquel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Suliński passt de bal zonder na te denken. Baena speelt de bal door. Baiano met een sublieme pass. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán schiet op doel. Del Piero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zakos rent richting de bal. Zakos geeft de bal voor. Echeto heeft problemen om de bal te vangen. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 0:1

21e minuut.
Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiano probeert naar een medespeler te passen. Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić geeft een lange en hoge pass. Saldivia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Villarán geeft de bal voor. Obregón kopt de bal weg. Baena heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Mendes de bal. Cumana is nu in balbezit. Mendes begaat een overtreding. Mendes krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Villarán rent richting de bal. Villarán passt de bal in één keer door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 2:1

34e minuut.
Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón geeft een lange en hoge pass. Echeto met een sublieme pass. Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Echeto passt de bal met de wreef. Villarán rent richting de bal. Villarán geeft een hoge lob. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap. Heyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Baena heeft problemen om de bal te vangen. Villarán is nu in balbezit. Obregón maakt een afschuwelijke overtreding. Obregón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 47%, Paisanos FC 53%.
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 2:1

51e minuut.
Echeto rent richting de bal. Echeto passt de bal met de wreef. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Heyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 3:1

56e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Saldivia passt de bal met de wreef. Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić geeft een lange en hoge pass. Corvalán maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Piero bokst de bal weg.

61e minuut.
Doeltrap. Kełkowiecki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gama geeft een hoge lob. Villanueva rent richting de bal. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ... Heyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 4:1

82e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios geeft de bal voor. Echeto rent richting de bal. Echeto geeft een hoge lob. Villanueva kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Echeto passt de bal in één keer door. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 56%, Paisanos FC 44%.
Estudiantes de Merida FC - Paisanos FC 4:1