Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia Guabineros FC
korn5 Tactiek LadeFifa
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.8 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen very good


16e minuut.
Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski speelt de bal door. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Urbaneja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Aramburú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bá Lộc probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bazluk passt de bal zonder na te denken. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski passt de bal zonder na te denken. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ximenes neemt de hoekschop. Bottini controleert de bal met de borst. Dawidowski met een sublieme pass. Bosanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosanac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Perron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perron geeft een lange en hoge pass. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Guabineros FC 0:1

35e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bosanac de bal. Bosanac schiet op doel. Márquez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Guabineros FC 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tortolero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 69%, Guabineros FC 31%.
Atletico Zulia - Guabineros FC 0:2

50e minuut.
Perron rent richting de bal. Perron met een sublieme pass. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Guabineros FC 0:3

52e minuut.
Grajkowski geeft een hoge lob. Brzozowski is nu in balbezit. Perron heeft problemen om de bal te vangen. Perron geeft een hoge lob. Dawidowski krijgt zijn hoofd ertegen. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Guabineros FC 0:4

54e minuut.
Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron passt de bal zonder na te denken. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Bá Lộc onderschept slim de pass. Bá Lộc geeft de bal voor. Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron geeft de bal voor. Urbaneja kopt de bal weg. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ximenes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Solano de bal onder controle te krijgen. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Carrasquel is nu in balbezit. Barreto onderschept slim de pass. Barreto geeft een hoge lob. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tortolero rent richting de bal. Tortolero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Guabineros FC 0:5

71e minuut.
Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski passt de bal in één keer door. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Guabineros FC 0:6

82e minuut.
Bottini speelt de bal door. Perron is nu in balbezit. Perron geeft een lange en hoge pass. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski schiet op doel. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 71%, Guabineros FC 29%.
Atletico Zulia - Guabineros FC 0:6