Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes de Oriente F.C. Estudiantes de Merida FC
442 Tactiek Estutac
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Echeto speelt de bal door. Rendón rent richting de bal. Rendón passt de bal in één keer door. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nurci verovert de bal door een tackle van achteren. Nurci passt de bal in één keer door. Tokody rent richting de bal. Arouca verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Thành Khiêm kopt de bal weg. Villanueva is nu in balbezit. Nurci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nurci krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Palacios passt de bal in één keer door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Mendes springt en kopt de bal. Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Palomón trapt de bal weg. Echeto kopt de bal weg. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Idziorek heeft problemen om de bal te vangen. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert das Graças de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:1

42e minuut.
Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echeto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Echeto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:2

43e minuut.
Palacios met de inworp. Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal met de wreef. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 61%, Estudiantes de Merida FC 39%.
Titanes de Oriente F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:2

49e minuut.
Tokody rent richting de bal. Tokody geeft de bal voor. Abuşov is nu in balbezit. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:3

57e minuut.
Arouca rent richting de bal. Villarán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arouca. Villarán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Villarán is nu in balbezit. Villarán speelt de bal door. Rendón is nu in balbezit. Rendón geeft de bal voor. Abuşov kopt de bal weg. Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Palacios onderschept slim de pass. Villarán geeft een hoge lob. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Nurci speelt de bal door. Klungelig pakt Téllez de bal. Gama geeft een hoge lob. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 56%, Estudiantes de Merida FC 44%.
Titanes de Oriente F.C. - Estudiantes de Merida FC 0:3