Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa Celtic Gdańsk
jeden Tactiek new
57% Balbezit 43%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Olteanu geeft de bal voor. Ziegler kopt de bal weg. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Celtic Gdańsk 0:1

16e minuut.
Plachta verovert de bal door een tackle van achteren. Şərəfov onderschept slim de pass. Şərəfov met een sublieme pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Bondăreţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziegler is nu in balbezit. Bondăreţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Plachta rent richting de bal. Plachta met een sublieme pass. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Şərəfov met een snelle inworp. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plachta. Plachta krijgt een gele kaart. Thalmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Şərəfov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann schiet op doel. Bondăreţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deyna onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 57%, Celtic Gdańsk 43%.
MKS Mokotów Warszawa - Celtic Gdańsk 0:1

48e minuut.
Plachta geeft de bal voor. Turczyński speelt de bal door. Mammana rent richting de bal. Mammana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Mokotów Warszawa - Celtic Gdańsk 1:1

56e minuut.
Puač is nu in balbezit. Puač geeft een lange en hoge pass. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... dişbudak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Celtic Gdańsk 2:1

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziegler met een snelle inworp. Şərəfov geeft een hoge lob. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şərəfov zal de hoekschop nemen. Ziegler krijgt zijn hoofd ertegen. Verkammen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Mokotów Warszawa - Celtic Gdańsk 2:2

72e minuut.
Thalmann is nu in balbezit. Plachta verovert de bal door een tackle van achteren. Şərəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Şərəfov schiet op doel. Bondăreţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Celtic Gdańsk 2:3

74e minuut.
Broczkowski passt de bal in één keer door. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải geeft een hoge lob. Puač bereikt de bal nog maar net als eerste. Puač schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Valentin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thalmann de bal. Libonatti maakt een afschuwelijke overtreding. Libonatti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 55%, Celtic Gdańsk 45%.
MKS Mokotów Warszawa - Celtic Gdańsk 2:3