Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:32
  • Competitiewedstrijd: LUCKY 7 CUP
  • Stadion: Balviten Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2823
Balviten MKS Mokotów Warszawa
Normal Tactiek jeden
33% Balbezit 67%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 59.5
weak Schieten formidable
poor Passen excellent
hopeless Verdedigen solid


2e minuut.
Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana passt de bal zonder na te denken. Grzywaczewski is nu in balbezit. Quang Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Libonatti passt de bal in één keer door. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải passt de bal met de wreef. Mammana is nu in balbezit. Mammana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Domuś trapt de bal weg van het doel. Piva kopt de bal weg. Mammana rent richting de bal. Mammana haalt uit met een fantastische trap. Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải geeft een lange en hoge pass. Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana passt de bal zonder na te denken. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải schiet op doel. Madey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Plachta met een snelle inworp. Kus is nu in balbezit. Kus geeft een hoge lob. Quang Hải geeft een lange en hoge pass. Mammana krijgt zijn hoofd ertegen. Domuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kus met een sublieme pass. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải passt de bal met de wreef. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Domuś trapt de bal weg van het doel. Kus rent richting de bal. Kus probeert naar een medespeler te passen. Piva geeft een lange en hoge pass. Quang Hải krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:1

14e minuut.
Piva kopt de bal weg. Klungelig pakt Chwast de bal. Kus geeft een lange en hoge pass. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kus rent richting de bal. Kus geeft de bal voor. Piva is nu in balbezit. Piva geeft een lange en hoge pass. Quang Hải springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Puač verovert de bal door een tackle van achteren. Kus rent richting de bal. Kus passt de bal zonder na te denken. Mammana rent richting de bal. Mammana schiet op doel. Domuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:2

22e minuut.
Kus geeft een hoge lob. Libonatti kopt de bal weg. Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mammana is nu in balbezit. Mammana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Quang Hải rent richting de bal. Madey is nu in balbezit. Quang Hải onderschept slim de pass. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:3

27e minuut.
Piva met een sublieme pass. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải passt de bal zonder na te denken. Mammana rent richting de bal. Mammana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:4

29e minuut.
Mammana geeft een hoge lob. Grzywaczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Madey de bal. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:5

30e minuut.
Pustelak rent richting de bal. Mammana verovert de bal door een tackle van achteren. Mammana passt de bal met de wreef. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Quang Hải met een sublieme pass. Daar is Mammana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mammana met een sublieme pass. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:6

32e minuut.
Mammana verovert de bal door een tackle van achteren. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva met een sublieme pass. Quang Hải heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:7

35e minuut.
Piva geeft een hoge lob. Quang Hải rent richting de bal. Madey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quang Hải raakt geblesseerd tijdens het duel. Kus kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kus de bal. Mammana is nu in balbezit. Mammana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:8

37e minuut.
Mammana heeft problemen om de bal te vangen. Chwast speelt de bal door. Libonatti probeert naar een medespeler te passen. Kus is nu in balbezit. Kus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Piva geeft een hoge lob. Mammana kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Madey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:9

42e minuut.
Mammana kopt de bal weg. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải maakt een afschuwelijke overtreding. Quang Hải krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Piva passt de bal zonder na te denken. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải passt de bal in één keer door. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:10

45e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quang Hải de bal. Quang Hải schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Piva geeft een hoge lob. Quang Hải springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 81%, MKS Mokotów Warszawa 19%.
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:10

49e minuut.
Madey verovert de bal door een tackle van achteren. Kus verovert de bal door een tackle van achteren. Kus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quang Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hải schiet op doel. Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:11

62e minuut.
Piva kopt de bal weg. Mammana rent richting de bal. Mammana passt de bal met de wreef. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:12

63e minuut.
Ślesiński rent richting de bal. Piva onderschept slim de pass. Piva met een sublieme pass. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kus haalt uit met een fantastische trap. Madey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quang Hải geeft een lange en hoge pass. Mammana krijgt zijn hoofd ertegen. Domuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:13

70e minuut.
Libonatti probeert naar een medespeler te passen. Kus probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Domuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:14

74e minuut.
Klungelig pakt Quang Hải de bal. Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Madey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mammana kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:15

76e minuut.
Libonatti passt de bal zonder na te denken. Mammana heeft problemen om de bal te vangen. Piva geeft een hoge lob. Quang Hải springt en kopt de bal. Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:16

81e minuut.
Mammana passt de bal in één keer door. Puač bereikt de bal nog maar net als eerste. Puač geeft een hoge lob. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:17

86e minuut.
Mammana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Libonatti kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 78%, MKS Mokotów Warszawa 22%.
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:18