Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa Versus FC
jeden Tactiek 424
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 19.5
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
excellent Verdedigen weak


3e minuut.
Mammana is nu in balbezit. Mammana passt de bal in één keer door. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 1:0

3e minuut.
Błażej geeft een lange en hoge pass. Inworp. Puač zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mammana is nu in balbezit. Mammana geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mammana is nu in balbezit. Smutas verovert de bal door een tackle van achteren. Smutas passt de bal in één keer door. Puač rent richting de bal. Puač geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Loch met een sublieme pass. Quang Hải is nu in balbezit. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana schiet op doel. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 2:0

14e minuut.
Plachta rent richting de bal. Plachta passt de bal in één keer door. Loch speelt de bal door. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 3:0

16e minuut.
Quang Hải passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mammana de bal. Mammana passt de bal zonder na te denken. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gronek probeert naar een medespeler te passen. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch passt de bal met de wreef. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Quang Hải is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 4:0

19e minuut.
Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải passt de bal zonder na te denken. Mammana rent richting de bal. Mammana haalt uit met een fantastische trap. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 5:0

25e minuut.
Quang Hải probeert naar een medespeler te passen. Mammana speelt de bal door. Puač met een sublieme pass. Mammana is nu in balbezit. Mammana geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Plachta de bal. Plachta kopt de bal weg. Klungelig pakt Krużycki de bal. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Błażej bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 6:0

34e minuut.
Stelmasiak geeft een hoge lob. Puač probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mammana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Quang Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Puač schiet op doel. Błażej speelt de bal door. Verkammen kopt de bal weg. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Mammana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 7:0

38e minuut.
Šidlo met een sublieme pass. Mammana rent richting de bal. Mammana passt de bal zonder na te denken. Quang Hải heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Puač bereikt de bal nog maar net als eerste. Puač passt de bal in één keer door. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 8:0

43e minuut.
Puač met een sublieme pass. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft een hoge lob. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Verkammen passt de bal met de wreef. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 26%, Versus FC 74%.
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 8:0

46e minuut.
Verkammen met een sublieme pass. Šidlo met een sublieme pass. Mammana rent richting de bal. Mammana schiet op doel. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 9:0

48e minuut.
Mammana passt de bal in één keer door. Quang Hải rent richting de bal. Warczak maakt een afschuwelijke overtreding. Warczak krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Mammana probeert naar een medespeler te passen. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo met een sublieme pass. Puač heeft problemen om de bal te vangen. Puač geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 10:0

50e minuut.
Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải passt de bal in één keer door. Mammana rent richting de bal. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải geeft een lange en hoge pass. Mammana kopt de bal weg. Klungelig pakt Verkammen de bal. Verkammen geeft een hoge lob. Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 11:0

61e minuut.
Błażej met een harde bal richting middenveld. Warczak probeert de bal met de borst te controleren. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Šidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Šidlo passt de bal in één keer door. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana schiet op doel. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 12:0

74e minuut.
Libonatti kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Šidlo speelt de bal door. Mammana is nu in balbezit. Mammana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 13:0

76e minuut.
Quang Hải rent richting de bal. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Loch passt de bal met de wreef. Daar is Šidlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šidlo probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 14:0

80e minuut.
Puač zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mammana is nu in balbezit. Mammana geeft een hoge lob. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 15:0

81e minuut.
Verkammen rent richting de bal. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkammen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkammen geeft een hoge lob. Quang Hải springt en kopt de bal. Błażej bokst de bal weg. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 16:0

83e minuut.
Giacometti rent richting de bal. Giacometti geeft een hoge lob. Mammana probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Šidlo rent richting de bal. Šidlo met een sublieme pass. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải schiet op doel. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gronek is nu in balbezit. Puač verovert de bal door een tackle van achteren. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft de bal voor. Daar is Quang Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Puač heeft problemen om de bal te vangen. Puač passt de bal met de wreef. Libonatti geeft een lange en hoge pass. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 21%, Versus FC 79%.
MKS Mokotów Warszawa - Versus FC 17:0