Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Versus FC MKS Mokotów Warszawa
424 Tactiek jeden
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 64.7
poor Schieten outstanding
weak Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Inworp. Plachta met de inworp. Piva is nu in balbezit. Piva geeft de bal voor. Mammana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:1

5e minuut.
Verkammen geeft een hoge lob. Drabik kopt de bal weg. Quang Hải speelt de bal door. Mammana is nu in balbezit. Mammana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plachta met de inworp. Kus geeft een hoge lob. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Klungelig pakt Drabik de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Plachta passt de bal zonder na te denken. Puač bereikt de bal nog maar net als eerste. Puač passt de bal in één keer door. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drabik heeft problemen om de bal te vangen. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Piva met een sublieme pass. Krużycki met een sublieme pass. Florczyk is nu in balbezit. Verkammen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkammen geeft een lange en hoge pass. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Verkammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkammen geeft een hoge lob. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Smutas de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puač neemt de hoekschop. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải schiet op doel. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:2

23e minuut.
Plachta met een snelle inworp. Verkammen speelt de bal door. Piva met een sublieme pass. Mammana is nu in balbezit. Mammana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mammana rent richting de bal. Mammana passt de bal met de wreef. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải schiet op doel. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Mammana is nu in balbezit. Piva rent richting de bal. Piva passt de bal met de wreef. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mączka heeft problemen om de bal te vangen. Warczak is nu in balbezit. Warczak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Puač verovert de bal door een tackle van achteren. Puač passt de bal zonder na te denken. Mammana met een sublieme pass. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Błażej bokst de bal weg. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:3

38e minuut.
Loch geeft een hoge lob. Quang Hải kopt de bal weg. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:4

43e minuut.
Loch kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải passt de bal zonder na te denken. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:5

45e minuut.
Krużycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Florczyk rent richting de bal. Florczyk passt de bal met de wreef. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versus FC 65%, MKS Mokotów Warszawa 35%.
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:5

48e minuut.
Warczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Mączka de bal. Piva speelt de bal door. Quang Hải heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Plachta met een snelle inworp. Verkammen is nu in balbezit. Verkammen geeft een lange en hoge pass. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mammana is nu in balbezit. Mammana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Loch passt de bal zonder na te denken. Mammana heeft problemen om de bal te vangen. Mammana speelt de bal door. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Verkammen geeft de bal voor. Piva is nu in balbezit. Puač met een sublieme pass. Mammana rent richting de bal. Mammana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:6

60e minuut.
Daar is Jaromin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piva rent richting de bal. Piva passt de bal zonder na te denken. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Piva kopt de bal weg. Klungelig pakt Quang Hải de bal. Drabik rent richting de bal. Quang Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:7

64e minuut.
Verkammen probeert naar een medespeler te passen. Mammana rent richting de bal. Mammana passt de bal zonder na te denken. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Błażej trapt de bal weg. Verkammen kopt de bal weg. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Mammana is nu in balbezit. Mammana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piva is nu in balbezit. Piva probeert naar een medespeler te passen. Puač is nu in balbezit. Puač geeft de bal voor. Quang Hải springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Błażej met een harde bal richting middenveld. Piva kopt de bal weg. Smutas heeft problemen om de bal te vangen. Mammana is nu in balbezit. Mammana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:8

71e minuut.
Bystroń passt de bal met de wreef. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải onderschept slim de pass. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:9

75e minuut.
Smutas rent richting de bal. Piva verovert de bal door een tackle van achteren. Piva geeft een lange en hoge pass. Quang Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:10

76e minuut.
Mammana passt de bal zonder na te denken. Piva met een sublieme pass. Klungelig pakt Quang Hải de bal. Quang Hải schiet op doel. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:11

77e minuut.
Karyś passt de bal zonder na te denken. Florczyk is nu in balbezit. Quang Hải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Florczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Mammana is nu in balbezit. Piva probeert naar een medespeler te passen. Drabik rent richting de bal. Quang Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải schiet op doel. Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:12

81e minuut.
Bondăreţ trapt de bal weg van het doel. Piva kopt de bal weg. Daar is Smutas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Drabik probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verkammen met een snelle inworp. Piva is nu in balbezit. Piva geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Puač speelt de bal door. Mammana rent richting de bal. Mammana passt de bal in één keer door. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:13

85e minuut.
Warczak rent richting de bal. Quang Hải is nu in balbezit. Klungelig pakt Quang Hải de bal. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:14

88e minuut.
Loch probeert naar een medespeler te passen. Piva is nu in balbezit. Piva passt de bal met de wreef. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mammana rent richting de bal. Mammana met een sublieme pass. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versus FC 75%, MKS Mokotów Warszawa 25%.
Versus FC - MKS Mokotów Warszawa 0:15