Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk Balviten
new Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 17.8
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen hopeless


7e minuut.
Masu speelt de bal door. Ziegler probeert de bal met de borst te controleren. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ziegler passt de bal zonder na te denken. Haraburda is nu in balbezit. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann rent richting de bal. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Domuś trapt de bal weg. Thalmann rent richting de bal. Thalmann geeft een hoge lob. Ziegler heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Masu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Thalmann met een sublieme pass. Masu probeert de bal met de borst te controleren. Masu passt de bal met de wreef. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Madey de bal. Masu rent richting de bal. Masu schiet op doel. Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Madey de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Palacios geeft een lange en hoge pass. Masu geeft een lange en hoge pass. Madey heeft problemen om de bal te vangen. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafowski geeft de bal voor. Thalmann kan de bal niet met de borst controleren. Thalmann geeft een lange en hoge pass. Ziegler krijgt zijn hoofd ertegen. Domuś bokst de bal weg.

18e minuut.
Domuś met een sublieme pass. Ślesiński kopt de bal weg. Ziegler probeert de bal met de borst te controleren. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 1:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thalmann met de inworp. Masu rent richting de bal. Masu geeft de bal voor. Grzywaczewski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masu neemt de hoekschop. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Grzywaczewski is nu in balbezit. Thalmann verovert de bal door een tackle van achteren. Thalmann passt de bal zonder na te denken. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 2:0

27e minuut.
Masu rent richting de bal. Masu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grzywaczewski de bal. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Masu is nu in balbezit. Masu passt de bal zonder na te denken. Ziegler met een sublieme pass. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 3:0

31e minuut.
Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu passt de bal met de wreef. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 4:0

32e minuut.
Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Chwast is nu in balbezit. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 5:0

34e minuut.
Doeltrap. Domuś met een harde bal richting middenveld. Masu kopt de bal weg. Thalmann rent richting de bal. Thalmann schiet op doel. Domuś bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślesiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwast controleert de bal met de borst. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Masu speelt de bal door. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann passt de bal zonder na te denken. Masu geeft de bal voor. Ziegler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 15%, Balviten 85%.
Celtic Gdańsk - Balviten 6:0

48e minuut.
Klungelig pakt Thalmann de bal. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu passt de bal met de wreef. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ziegler met een sublieme pass. Stafowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thalmann de bal. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 7:0

51e minuut.
Thalmann rent richting de bal. Thalmann passt de bal met de wreef. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel. Madey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 8:0

53e minuut.
Pustelak is nu in balbezit. Masu probeert naar een medespeler te passen. Ziegler is nu in balbezit. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Masu rent richting de bal. Ziegler rent richting de bal. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Grzywaczewski rent richting de bal. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler geeft een lange en hoge pass. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Valentin geeft een hoge lob. Grzywaczewski kopt de bal weg. Kozicki met een sublieme pass. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Valentin is nu in balbezit. Valentin geeft een hoge lob. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 9:0

70e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Masu rent richting de bal. Masu passt de bal in één keer door. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 10:0

71e minuut.
Popecki rent richting de bal. Thalmann onderschept slim de pass. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 11:0

78e minuut.
Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu geeft een lange en hoge pass. Daar is Haraburda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Balviten 12:0

80e minuut.
Masu geeft een lange en hoge pass. Thalmann rent richting de bal. Thalmann passt de bal zonder na te denken. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Krentusz is nu in balbezit. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler passt de bal in één keer door. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domuś trapt de bal weg van het doel. Daar is Popecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masu rent richting de bal. Masu haalt uit met een fantastische trap. Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Thalmann passt de bal met de wreef. Masu is nu in balbezit. Masu passt de bal in één keer door. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 23%, Balviten 77%.
Celtic Gdańsk - Balviten 12:0