Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: LUCKY 7 CUP
  • Stadion: Balviten Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2606
Balviten Celtic Gdańsk
Normal Tactiek new
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 52.6
weak Schieten excellent
poor Passen solid
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Thalmann is nu in balbezit. Stafowski is nu in balbezit. Thalmann verovert de bal door een tackle van achteren. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Madey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:1

5e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thalmann de bal. Thalmann schiet op doel. Madey probeert de bal aan de voet te houden. Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Chwast de bal onder controle te krijgen. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Thalmann heeft problemen om de bal te vangen. Thalmann draait met de bal, schiet en ... Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Stafowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masu met de inworp. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann schiet op doel. Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:2

9e minuut.
Grzywaczewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masu met de inworp. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Stafowski de bal onder controle te krijgen. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:3

13e minuut.
Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Madey kopt de bal weg. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:4

15e minuut.
Masu passt de bal zonder na te denken. Thalmann rent richting de bal. Thalmann geeft een lange en hoge pass. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Madey met een harde bal richting middenveld. Masu kopt de bal weg. Chwast heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Masu rent richting de bal. Masu probeert naar een medespeler te passen. Ziegler is nu in balbezit. Thalmann rent richting de bal. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chwast rent richting de bal. Ziegler onderschept slim de pass. Thalmann rent richting de bal. Masu is nu in balbezit. Masu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Valentin passt de bal zonder na te denken. Ziegler is nu in balbezit. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stafowski de bal. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pustelak kopt de bal weg. Inworp. Masu met de inworp. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Thalmann is nu in balbezit. Masu rent richting de bal. Masu passt de bal zonder na te denken. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Madey geeft een hoge lob. Krentusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masu is nu in balbezit. Masu geeft de bal voor. Thalmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Masu rent richting de bal. Masu passt de bal zonder na te denken. Ziegler probeert de bal met de borst te controleren. Ziegler schiet op doel. Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 78%, Celtic Gdańsk 22%.
Balviten - Celtic Gdańsk 0:5

49e minuut.
Uustalu geeft de bal voor. Thalmann kopt de bal weg. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:6

53e minuut.
Madey speelt de bal door. Ziegler probeert de bal aan de voet te houden. Popecki is nu in balbezit. Masu is nu in balbezit. Masu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:7

55e minuut.
Grzywaczewski rent richting de bal. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler met een sublieme pass. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:8

59e minuut.
Stafowski kopt de bal weg. Valentin is nu in balbezit. Valentin passt de bal in één keer door. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel. Paal! Domuś bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ziegler draait met de bal, schiet en ... Masu probeert de bal aan de voet te houden. Valentin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thalmann de bal. Thalmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Masu rent richting de bal. Masu geeft de bal voor. Thalmann rent richting de bal. Thalmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:9

67e minuut.
Masu onderschept slim de pass. Masu probeert naar een medespeler te passen. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann draait met de bal, schiet en ... Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:10

69e minuut.
Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu rent richting de bal. Masu geeft een lange en hoge pass. Ziegler krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Domuś trapt de bal weg. Masu kopt de bal weg. Thalmann rent richting de bal. Thalmann schiet op doel. Domuś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:11

72e minuut.
Masu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwast is nu in balbezit. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Madey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Valentin kopt de bal weg. Klungelig pakt Thalmann de bal. Thalmann probeert naar een medespeler te passen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Masu heeft problemen om de bal te vangen. Masu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stafowski de bal. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:12

78e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Ziegler passt de bal met de wreef. Thalmann rent richting de bal. Thalmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:13

81e minuut.
Thalmann passt de bal zonder na te denken. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu passt de bal met de wreef. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzywaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Masu is nu in balbezit. Masu draait met de bal, schiet en ... Paal! Thalmann rent richting de bal. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Domuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:14

84e minuut.
Ślesiński rent richting de bal. Thalmann onderschept slim de pass. Thalmann passt de bal in één keer door. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Inworp. Masu met de inworp. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Stafowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Masu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masu passt de bal met de wreef. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Celtic Gdańsk 0:15

90e minuut.
Stafowski geeft de bal voor. Inworp. Masu met de inworp. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 84%, Celtic Gdańsk 16%.
Balviten - Celtic Gdańsk 0:15