Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Magic Warriors Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6748
FC Magic Warriors New Fiorentina
Wing x2 Tactiek 5 3 2
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
59 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.4 gemiddelde waardering 32.5
incredible Schieten adequate
outstanding Passen average
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Pisecki rent richting de bal. Abshagen onderschept slim de pass. O`Brien geeft een lange en hoge pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. Cvetković bokst de bal weg.

2e minuut.
O`Brien passt de bal met de wreef. Pršeš geeft een hoge lob. Abshagen rent richting de bal. Abshagen schiet op doel. Cvetković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 1:0

3e minuut.
Djak passt de bal met de wreef. Ladan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen verovert de bal door een tackle van achteren. Abshagen haalt uit met een fantastische trap. Cvetković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 2:0

4e minuut.
Bernier probeert naar een medespeler te passen. Abshagen heeft problemen om de bal te vangen. Abshagen passt de bal met de wreef. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. Cvetković bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Cvetković met een harde bal richting middenveld. Bąkowski geeft een hoge lob. Abshagen rent richting de bal. Abshagen haalt uit met een fantastische trap. Cvetković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen geeft de bal voor. Daar is Stojanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 3:0

10e minuut.
Pršeš rent richting de bal. Pršeš passt de bal met de wreef. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Cvetković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
O`Brien geeft de bal voor. Crvenjakov rent richting de bal. Vilgats verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats geeft de bal voor. Abshagen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 4:0

22e minuut.
O`Brien rent richting de bal. O`Brien passt de bal met de wreef. Vilgats is nu in balbezit. Abshagen is nu in balbezit. Abshagen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Djak heeft problemen om de bal te vangen. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 5:0

23e minuut.
Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien passt de bal met de wreef. Daar is Abshagen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abshagen haalt uit met een fantastische trap. Cvetković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Hadžiosmanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats geeft een lange en hoge pass. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien haalt uit met een fantastische trap. Cvetković bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pršeš neemt de hoekschop. O`Brien kopt de bal weg. Vilgats geeft een hoge lob. Abshagen springt en kopt de bal. Cvetković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier geeft een lange en hoge pass. Abshagen is nu in balbezit. Abshagen schiet op doel. Cvetković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 6:0

27e minuut.
Kalesić kopt de bal weg. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen rent richting de bal. Abshagen haalt uit met een fantastische trap. Cvetković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 7:0

29e minuut.
Bąkowski kopt de bal weg. O`Brien speelt de bal door. Pršeš probeert naar een medespeler te passen. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Djak de bal. Cvetković bokst de bal weg. Stojanović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 8:0

31e minuut.
Pršeš heeft problemen om de bal te vangen. Hadžiosmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisecki bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien onderschept slim de pass. O`Brien draait met de bal, schiet en ... Cvetković bokst de bal weg. Abshagen is nu in balbezit. Abshagen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 9:0

33e minuut.
O`Brien passt de bal met de wreef. Pršeš probeert naar een medespeler te passen. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 10:0

35e minuut.
O`Brien kopt de bal weg. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vilgats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilgats schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen passt de bal zonder na te denken. Cvetković speelt de bal door. Szulc probeert de bal met de borst te controleren. Grzęda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 11:0

38e minuut.
Covrig met een sublieme pass. Bernier is nu in balbezit. Bernier probeert naar een medespeler te passen. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 12:0

40e minuut.
Bernier kopt de bal weg. O`Brien met een sublieme pass. Abshagen rent richting de bal. Daar is Abshagen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abshagen haalt uit met een fantastische trap. Cvetković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski geeft de bal voor. O`Brien kopt de bal weg. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Kalesić de bal. Bąkowski probeert naar een medespeler te passen. Pršeš rent richting de bal. Pršeš geeft een lange en hoge pass. Abshagen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kalesić bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien verovert de bal door een tackle van achteren. O`Brien probeert naar een medespeler te passen. Abshagen is nu in balbezit. Abshagen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magic Warriors 16%, New Fiorentina 84%.
FC Magic Warriors - New Fiorentina 12:0

47e minuut.
Pršeš passt de bal met de wreef. O`Brien probeert naar een medespeler te passen. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Cvetković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 13:0

48e minuut.
Inworp. Bernier met de inworp. Czapski geeft een hoge lob. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Cvetković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abshagen is nu in balbezit. Abshagen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 14:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pršeš met een snelle inworp. Vilgats geeft een lange en hoge pass. Abshagen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 15:0

51e minuut.
O`Brien passt de bal in één keer door. Bąkowski is nu in balbezit. Bąkowski met een sublieme pass. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Cvetković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Klungelig pakt Bernier de bal. Bernier geeft de bal voor. Klungelig pakt Stojanović de bal. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel. Cvetković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. O`Brien rent richting de bal. O`Brien haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 16:0

65e minuut.
Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski geeft de bal voor. Bernier kopt de bal weg. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen haalt uit met een fantastische trap. Cvetković bokst de bal weg.

69e minuut.
Vilgats met een sublieme pass. Pršeš is nu in balbezit. Pršeš speelt de bal door. Abshagen heeft problemen om de bal te vangen. Abshagen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 17:0

70e minuut.
Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda geeft een hoge lob. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen schiet op doel. Cvetković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 18:0

71e minuut.
Pršeš passt de bal zonder na te denken. Daar is Bernier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernier passt de bal met de wreef. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski passt de bal in één keer door. Abshagen rent richting de bal. Abshagen heeft problemen om de bal te vangen. Abshagen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats probeert naar een medespeler te passen. Pršeš is nu in balbezit. Pršeš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Djak de bal. Cvetković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pršeš maakt een snoekduik en kopt de bal. Abshagen kopt de bal weg. Pisecki heeft problemen om de bal te vangen. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abshagen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pršeš kan de bal niet met de borst controleren. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel. Cvetković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Bąkowski geeft een lange en hoge pass. Bernier geeft de bal voor. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Cvetković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 19:0

78e minuut.
Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen geeft een lange en hoge pass. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 20:0

80e minuut.
Pršeš met een sublieme pass. Daar is Crvenjakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžiosmanović geeft een lange en hoge pass. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats geeft een lange en hoge pass. Cvetković bokst de bal weg. Abshagen is nu in balbezit. Abshagen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 21:0

80e minuut.
Pršeš probeert naar een medespeler te passen. Bernier probeert naar een medespeler te passen. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen geeft een hoge lob. Vilgats springt en kopt de bal. Cvetković bokst de bal weg.

82e minuut.
Abshagen geeft een hoge lob. Vilgats kan de bal niet met de borst controleren. Pršeš is nu in balbezit. Pršeš haalt uit met een fantastische trap. Stojanović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bąkowski kopt de bal weg. Pršeš rent richting de bal. Pršeš passt de bal in één keer door. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 22:0

85e minuut.
Bąkowski speelt de bal door. O`Brien rent richting de bal. O`Brien passt de bal zonder na te denken. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magic Warriors - New Fiorentina 23:0

89e minuut.
Stojanović geeft een lange en hoge pass. Bąkowski rent richting de bal. Bąkowski geeft een lange en hoge pass. Bernier is nu in balbezit. Bernier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magic Warriors 21%, New Fiorentina 79%.
FC Magic Warriors - New Fiorentina 23:0