Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: San Siro / Giuseppe Meazza
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9539
Inter Mediolan FDP Dragon
INTER IV Tactiek Main
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten solid
good Passen excellent
weak Verdedigen solid


11e minuut.
Ion speelt de bal door. Edison rent richting de bal. Edison met een sublieme pass. Barbery heeft problemen om de bal te vangen. Barbery draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Garas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porrone kan de bal niet met de borst controleren. Garas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Dragon 0:1

15e minuut.
Zakrzewski kan de bal niet met de borst controleren. Porrone rent richting de bal. Kalenyan is nu in balbezit. Porrone rent richting de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ion met een snelle inworp. Dolgheico is nu in balbezit. Dolgheico geeft de bal voor. Porrone springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Kruszecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan passt de bal met de wreef. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Garas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan passt de bal met de wreef. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Porrone rent richting de bal. Kruszecki is nu in balbezit. Porrone onderschept slim de pass. Porrone schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Dragon 0:2

41e minuut.
Gierek geeft een hoge lob. Pombo kopt de bal weg. Barbery is nu in balbezit. Barbery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Dragon 0:3

45e minuut.
Edison geeft een hoge lob. Rêgo heeft problemen om de bal te vangen. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel. Garas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Dragon 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 75%, Dragon 25%.
Inter Mediolan FDP - Dragon 0:4

46e minuut.
Gándara probeert naar een medespeler te passen. Lutz is nu in balbezit. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz is nu in balbezit. Lutz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion onderschept slim de pass. Ion speelt de bal door. Lutz rent richting de bal. Lutz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski passt de bal zonder na te denken. Gándara speelt de bal door. Lasota is nu in balbezit. Lasota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico speelt de bal door. Kalenyan geeft een hoge lob. Daar is Porrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrone draait met de bal, schiet en ... Garas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Edison onderschept slim de pass. Edison speelt de bal door. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion geeft de bal voor. Barbery krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kalenyan speelt de bal door. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico passt de bal met de wreef. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dolgheico is nu in balbezit. Dolgheico geeft een hoge lob. Edison heeft problemen om de bal te vangen. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Edison speelt de bal door. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery passt de bal met de wreef. Porrone heeft problemen om de bal te vangen. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Garas bokst de bal weg.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolgheico met de inworp. Dierickx rent richting de bal. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan draait met de bal, schiet en ... Garas bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - Dragon 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 63%, Dragon 37%.
Inter Mediolan FDP - Dragon 0:5