Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 22:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sacabarro F.C Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3549
Sacabarro F.C 25 de Marzo FC
Xelmilagro Tactiek 2....5.....FC.
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 28.9
good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Guarachi heeft problemen om de bal te vangen. Guarachi geeft de bal voor. Zunga is nu in balbezit. Estramil bereikt de bal nog maar net als eerste. Estramil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Ovalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estramil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga rent richting de bal. Estramil is nu in balbezit. Estramil haalt uit met een fantastische trap. Dorigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Janduda rent richting de bal. Estramil onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Ovalle ... Strafschop! Estramil raakt geblesseerd tijdens het duel. Zunga legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dorigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - 25 de Marzo FC 1:0

18e minuut.
Estramil rent richting de bal. Estramil met een sublieme pass. Klungelig pakt Zunga de bal. Zunga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ovalle de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Estramil kopt de bal weg. Zunga rent richting de bal. Zunga passt de bal met de wreef. Estramil bereikt de bal nog maar net als eerste. Estramil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dekkers kopt de bal weg. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Navarro geeft een lange en hoge pass. Pasetti rent richting de bal. Pasetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zunga speelt de bal door. Estramil rent richting de bal. Małysiak is nu in balbezit. Estramil onderschept slim de pass. Estramil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - 25 de Marzo FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacabarro F.C 38%, 25 de Marzo FC 62%.
Sacabarro F.C - 25 de Marzo FC 2:0

50e minuut.
Origoni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zunga de bal. Andueza rent richting de bal. Zunga onderschept slim de pass. Zunga haalt uit met een fantastische trap. Dorigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ovalle speelt de bal door. Estramil rent richting de bal. Estramil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Dorigo probeert naar een medespeler te passen. Origoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Origoni met een sublieme pass. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ovalle probeert de bal aan de voet te houden. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda is nu in balbezit. Zunga verovert de bal door een tackle van achteren. Zunga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strýc bereikt de bal nog maar net als eerste. Strýc geeft een lange en hoge pass. Rejski kopt de bal weg. Pasetti rent richting de bal. Pasetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Estramil passt de bal zonder na te denken. Flambury controleert de bal met de borst. Flambury passt de bal in één keer door. Estramil is nu in balbezit. Estramil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deken komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Późniak komt het veld opgelopen. Dorigo trapt de bal weg. Daar is Janduda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Kuształa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Origoni onderschept slim de pass. Origoni geeft een lange en hoge pass. Strýc kopt de bal weg. Estramil is nu in balbezit. Estramil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Ovalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga passt de bal zonder na te denken. Estramil rent richting de bal. Estramil haalt uit met een fantastische trap. Dorigo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Goldberg is nu in balbezit. Navarro rent richting de bal. Navarro passt de bal zonder na te denken. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga haalt uit met een fantastische trap. Dorigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dekkers geeft de bal voor. Deken is nu in balbezit. Banchero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Banchero krijgt een gele kaart. Deken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deken neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacabarro F.C - 25 de Marzo FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacabarro F.C 32%, 25 de Marzo FC 68%.
Sacabarro F.C - 25 de Marzo FC 2:1