Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pallo-sepot Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3555
Pallo-sepot Arselona AC
442 Tactiek 343
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Heinilä probeert naar een medespeler te passen. Korkolis rent richting de bal. Korkolis passt de bal met de wreef. Hauki is nu in balbezit. Hauki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 0:1

6e minuut.
Gerardo passt de bal zonder na te denken. Hauki rent richting de bal. Virola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hauki raakt geblesseerd tijdens het duel. Paakkala legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Harinen de bal. Peräkorpi speelt de bal door. Korkolis is nu in balbezit. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Merihovi passt de bal zonder na te denken. Gerardo is nu in balbezit. Gerardo met een sublieme pass. Hauki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gerardo passt de bal in één keer door. Daar is Korkolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkolis probeert naar een medespeler te passen. Hauki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hauki rent richting de bal. Gerardo rent richting de bal. Gerardo passt de bal in één keer door. Korkolis rent richting de bal. Korkolis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tanskanen bokst de bal weg.

31e minuut.
Kovero geeft de bal voor. Hauki heeft problemen om de bal te vangen. Gerardo is nu in balbezit. Gerardo draait met de bal, schiet en ... Virola probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Palovirta geeft een hoge lob. Lönnblad kan de bal niet met de borst controleren. Lönnblad passt de bal met de wreef. Daar is Hauki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lönnblad kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peräkorpi zal de hoekschop nemen. Hauki krijgt zijn hoofd ertegen. Tanskanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 0:3

45e minuut.
Visanen rent richting de bal. Gerardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardo probeert naar een medespeler te passen. Korkolis rent richting de bal. Korkolis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 70%, Arselona AC 30%.
Pallo-sepot - Arselona AC 0:3

46e minuut.
Korkolis kopt de bal weg. Pitkäniemi heeft problemen om de bal te vangen. Hauki rent richting de bal. Gerardo is nu in balbezit. Gerardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Visanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Merihovi is nu in balbezit. Merihovi passt de bal in één keer door. Gerardo controleert de bal met de borst. Gerardo geeft een lange en hoge pass. Tanskanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Saarisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardo passt de bal zonder na te denken. Korkolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkolis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hauki rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lönnblad kopt de bal weg. Kovero probeert naar een medespeler te passen. Hauki probeert de bal met de borst te controleren. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pinoniemi rent richting de bal. Zachacz onderschept slim de pass. Zachacz probeert naar een medespeler te passen. Korkolis is nu in balbezit. Korkolis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Salojoki trapt de bal weg. Korkolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkolis passt de bal zonder na te denken. Hauki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauki schiet op doel. Tanskanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Virola probeert naar een medespeler te passen. Heinilä is nu in balbezit. Heinilä passt de bal met de wreef. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo schiet op doel. Tanskanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 0:4

90e minuut.
Hauki verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo passt de bal in één keer door. Korkolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkolis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 73%, Arselona AC 27%.
Pallo-sepot - Arselona AC 0:4