Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Where is My Mind Domik Tuchola
bezpieczna_3 Tactiek bezp4
48% Balbezit 52%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
poor Verdedigen excellent


2e minuut.
Inworp. Hanacsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:1

3e minuut.
Inworp. Kubełek met de inworp. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:2

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanacsek met een snelle inworp. Giesso probeert de bal met de borst te controleren. Giesso schiet op doel. Biecke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:3

6e minuut.
Biecke probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Giesso de bal onder controle te krijgen. Bogieł is nu in balbezit. Giesso onderschept slim de pass. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Biecke trapt de bal weg. Bogieł heeft problemen om de bal te vangen. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:4

8e minuut.
Pachel speelt de bal door. Juzala speelt de bal door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ... Biecke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:5

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogieł met de inworp. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. Biecke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:6

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giesso met de inworp. Hanacsek speelt de bal door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:7

14e minuut.
Kubełek passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanacsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giesso controleert de bal met de borst. Giesso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:8

15e minuut.
Kubełek geeft de bal voor. Inworp. Hanacsek met een snelle inworp. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel. Biecke bokst de bal weg. Kubełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso verovert de bal door een tackle van achteren. Giesso draait met de bal, schiet en ... Biecke bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hanacsek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giesso springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bogieł met de inworp. Juzala is nu in balbezit. Juzala speelt de bal door. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:9

20e minuut.
Hanacsek onderschept slim de pass. Hanacsek met een sublieme pass. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:10

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanacsek met de inworp. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:11

25e minuut.
Hanacsek speelt de bal door. Daar is Ichinohe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ichinohe met een sublieme pass. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Biecke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel. Biecke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:12

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanacsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... Biecke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:13

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanacsek met een snelle inworp. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:14

29e minuut.
Inworp. Hanacsek met een snelle inworp. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanacsek met een snelle inworp. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ... Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:15

32e minuut.
Hanacsek onderschept slim de pass. Hanacsek probeert naar een medespeler te passen. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ... Biecke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Helenek geeft de bal voor. Inworp. Bogieł met een snelle inworp. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kubełek geeft de bal voor. Inworp. Hanacsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Biecke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubełek probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hanacsek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Biecke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:16

40e minuut.
Biecke probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hanacsek neemt de hoekschop. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:17

41e minuut.
Inworp. Hanacsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ... Biecke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:18

41e minuut.
Biecke met een sublieme pass. Hanacsek kan de bal niet met de borst controleren. Bogieł speelt de bal door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. Biecke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:19

43e minuut.
Bogieł met een sublieme pass. Klungelig pakt Kubełek de bal. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ... Biecke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 86%, Domik Tuchola 14%.
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:20

46e minuut.
Gedeon komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Chauvel rent richting de bal. Chauvel passt de bal met de wreef. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:21

48e minuut.
Hanacsek passt de bal met de wreef. Pachel is nu in balbezit. Pachel passt de bal in één keer door. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel. Biecke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Pachel kan de bal niet met de borst controleren. Pachel speelt de bal door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ... Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:22

53e minuut.
Biecke rent richting de bal. Biecke geeft een hoge lob. Giesso kopt de bal weg. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:23

54e minuut.
Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Biecke rent richting de bal. Biecke geeft de bal voor. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Jurzyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Hanacsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Chauvel met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hanacsek de bal onder controle te krijgen. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:24

62e minuut.
Bogieł is nu in balbezit. Hanacsek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hanacsek de bal. Hanacsek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Giesso de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Biecke geeft een hoge lob. Inworp. Hanacsek met een snelle inworp. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Helenek verovert de bal door een tackle van achteren. Helenek probeert naar een medespeler te passen. Juzala probeert naar een medespeler te passen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Giesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:25

73e minuut.
Ichinohe heeft problemen om de bal te vangen. Ichinohe passt de bal in één keer door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:26

74e minuut.
Biecke speelt de bal door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bogieł krijgt een gele kaart. Giesso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanacsek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Giesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Biecke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:27

76e minuut.
Pachel rent richting de bal. Pachel geeft de bal voor. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. Biecke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Bogieł met de inworp. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Biecke de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chauvel geeft een hoge lob. Daar is Hanacsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanacsek passt de bal met de wreef. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:28

84e minuut.
Kuziel probeert naar een medespeler te passen. Bogieł is nu in balbezit. Hanacsek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanacsek schiet op doel. Biecke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:29

85e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke geeft een hoge lob. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. Biecke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:30

89e minuut.
Daar is Juzala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzala passt de bal met de wreef. Daar is Giesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 75%, Domik Tuchola 25%.
Where is My Mind - Domik Tuchola 0:31