Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
£CHELSEA£ Yellows
zzupdate3 Tactiek GYDCC-3**3^
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 47.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Tiereszczenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap. Ricanelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Ricanelli trapt de bal weg. Stankiewicz kopt de bal weg. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babiy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tablado passt de bal zonder na te denken. Babiy rent richting de bal. Revivo rent richting de bal. Babiy verovert de bal door een tackle van achteren. Babiy geeft de bal voor. Paal! Ricanelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitrana is nu in balbezit. Leier verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

16e minuut.
Syper rent richting de bal. Padula onderschept slim de pass. Padula speelt de bal door. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti geeft een hoge lob. Ricanelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Padula heeft problemen om de bal te vangen. Padula geeft een hoge lob. Babiy kopt de bal weg. Mitrana heeft problemen om de bal te vangen. Mitrana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Armada heeft problemen om de bal te vangen. Mitrana rent richting de bal. Armada begaat een overtreding. Mitrana raakt geblesseerd tijdens het duel. Rigamonti komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Berkovsky controleert de bal met de borst. Berkovsky speelt de bal door. Padula speelt de bal door. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap. Ricanelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tablado geeft de bal voor. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitrana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mitrana kan niet meer verder spelen. Tiereszczenko neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grzegorzewski met een sublieme pass. Padula is nu in balbezit. Padula passt de bal in één keer door. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 26%, Yellows 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
£CHELSEA£ - Yellows 0:0

50e minuut.
Tablado rent richting de bal. Rigamonti met een sublieme pass. Pestoni is nu in balbezit. Babiy onderschept slim de pass. Babiy haalt uit met een fantastische trap. Ricanelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lascody geeft een lange en hoge pass. Tablado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablado passt de bal zonder na te denken. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szklanka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boussatta komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Lascody rent richting de bal. Lascody geeft de bal voor. Daar is Rigamonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiy rent richting de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rigamonti geeft een hoge lob. Babiy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pestoni. Pestoni krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzegorzewski geeft een hoge lob. Babiy rent richting de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ... Ricanelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Padula passt de bal met de wreef. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti passt de bal zonder na te denken. Babiy is nu in balbezit. Babiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tablado geeft een hoge lob. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti passt de bal in één keer door. Babiy is nu in balbezit. Babiy schiet op doel. Ricanelli bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 29%, Yellows 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
£CHELSEA£ - Yellows 0:0