Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LITTLE BRITIAN FC Meniskuskicker
m Tactiek 5122wingeng
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
39.2 gemiddelde waardering 55.7
adequate Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen formidable


2e minuut.
Sola onderschept slim de pass. Sola met een sublieme pass. Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yekpare geeft een hoge lob. Galicia is nu in balbezit. Galicia probeert naar een medespeler te passen. Yekpare rent richting de bal. Yekpare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - FC Meniskuskicker 0:1

28e minuut.
Valentine is nu in balbezit. Hessel verovert de bal door een tackle van achteren. Hessel met een sublieme pass. Yekpare rent richting de bal. Yekpare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - FC Meniskuskicker 0:2

34e minuut.
Stanković geeft een lange en hoge pass. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia geeft een lange en hoge pass. Yekpare kan de bal niet met de borst controleren. Yekpare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galicia rent richting de bal. Galicia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - FC Meniskuskicker 0:3

36e minuut.
Gottlob verovert de bal door een tackle van achteren. Gottlob speelt de bal door. Hessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessel geeft de bal voor. Galicia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - FC Meniskuskicker 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 79%, FC Meniskuskicker 21%.
LITTLE BRITIAN - FC Meniskuskicker 0:4

46e minuut.
Gottlob is nu in balbezit. Gottlob geeft een lange en hoge pass. Galicia kopt de bal weg. Yekpare rent richting de bal. Yekpare draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Hessel geeft een lange en hoge pass. Daar is Yekpare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galicia is nu in balbezit. Galicia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - FC Meniskuskicker 0:5

56e minuut.
Gottlob rent richting de bal. Gottlob geeft de bal voor. Stroud heeft problemen om de bal te vangen. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Mutzel verovert de bal door een tackle van achteren. Mutzel geeft een lange en hoge pass. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia haalt uit met een fantastische trap. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - FC Meniskuskicker 0:6

62e minuut.
Farmer onderschept slim de pass. Farmer speelt de bal door. Rickard is nu in balbezit. Gottlob onderschept slim de pass. Gottlob geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hessel onderschept slim de pass. Hessel passt de bal zonder na te denken. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare schiet op doel. Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - FC Meniskuskicker 0:7

74e minuut.
James probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gibby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yekpare rent richting de bal. Yekpare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 74%, FC Meniskuskicker 26%.
LITTLE BRITIAN - FC Meniskuskicker 0:7