Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC OLLS WernblooM brothers
Sleep Tactiek 7-8
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 52.5
zwak Schieten wonderbaarlijk
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Isaev geeft de bal voor. Korotkov verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Belanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:1

3e minuut.
Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremyka verovert de bal door een tackle van achteren. Isaev is nu in balbezit. Isaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:2

15e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev geeft een hoge lob. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Belanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:3

17e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft een lange en hoge pass. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:4

20e minuut.
Prudnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudnikov geeft een lange en hoge pass. Troisio kopt de bal weg. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov geeft een hoge lob. Klimov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:5

27e minuut.
Zadachin onderschept slim de pass. Zadachin geeft de bal voor. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. Belanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:6

29e minuut.
Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov geeft de bal voor. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:7

30e minuut.
Kadykov is nu in balbezit. Kadykov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Speranskij de bal. Nekrasov onderschept slim de pass. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Belanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Speranskij geeft een hoge lob. Troisio kopt de bal weg. Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:8

34e minuut.
Kanischev geeft een lange en hoge pass. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov schiet op doel. Belanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:9

39e minuut.
Gorelov is nu in balbezit. Ryzhov met een sublieme pass. Korotkov is nu in balbezit. Nekrasov verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OLLS 74%, WernblooM brothers 26%.
FC OLLS - WernblooM brothers 0:9

46e minuut.
Kotolov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Parshin is nu in balbezit. Parshin geeft een lange en hoge pass. Daar is Goremyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nekrasov verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Kotolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korotkov heeft problemen om de bal te vangen. Gorelov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:10

54e minuut.
Troisio speelt de bal door. Daar is Tatarchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vsuev met een sublieme pass. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Kotolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Parshin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gorelov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Korotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov onderschept slim de pass. Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Kotolov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Gorelov probeert de bal met de borst te controleren. Gorelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:11

67e minuut.
Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov passt de bal met de wreef. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:12

68e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft een lange en hoge pass. Klimov kopt de bal weg. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ryzhov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gorelov de bal. Goremyka is nu in balbezit. Gorelov verovert de bal door een tackle van achteren. Gorelov draait met de bal, schiet en ... Kotolov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Korotkov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:13

72e minuut.
Klungelig pakt Isaev de bal. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:14

76e minuut.
Ryzhov passt de bal met de wreef. Nekrasov rent richting de bal. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. Kotolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:15

78e minuut.
Kadykov probeert naar een medespeler te passen. Isaev geeft een hoge lob. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Kotolov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:16

82e minuut.
Tatarchuk geeft een lange en hoge pass. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov geeft een lange en hoge pass. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:17

84e minuut.
Nekrasov passt de bal met de wreef. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:18

85e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Isaev passt de bal met de wreef. Prudnikov heeft problemen om de bal te vangen. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft een lange en hoge pass. Kotolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Isaev onderschept slim de pass. Isaev passt de bal zonder na te denken. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov draait met de bal, schiet en ... Kotolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - WernblooM brothers 0:19

90e minuut.
Troisio kopt de bal weg. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov geeft een lange en hoge pass. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OLLS 72%, WernblooM brothers 28%.
FC OLLS - WernblooM brothers 0:19