Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC OLLS Galaktika Stars
Sleep Tactiek Ataka wing
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
33.8 gemiddelde waardering 52.4
weak Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Leonte is nu in balbezit. Leonte probeert naar een medespeler te passen. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - Galaktika Stars 0:1

9e minuut.
Galiev is nu in balbezit. Galiev met een sublieme pass. Leonte is nu in balbezit. Leonte geeft een hoge lob. Kalajchev springt en kopt de bal. Belanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Galiev passt de bal in één keer door. Kalajchev is nu in balbezit. Goremyka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goremyka krijgt een gele kaart. Kalajchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalajchev neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - Galaktika Stars 0:2

37e minuut.
Vsuev rent richting de bal. Galiev verovert de bal door een tackle van achteren. Galiev met een sublieme pass. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - Galaktika Stars 0:3

40e minuut.
Savinykh verovert de bal door een tackle van achteren. Savinykh geeft de bal voor. Kalajchev heeft problemen om de bal te vangen. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkhipov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev schiet op doel. Belanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OLLS 75%, Galaktika Stars 25%.
FC OLLS - Galaktika Stars 0:3

46e minuut.
Kotolov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Yakovlev speelt de bal door. Galiev rent richting de bal. Galiev passt de bal met de wreef. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Salenko rent richting de bal. Salenko passt de bal in één keer door. Leonte rent richting de bal. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - Galaktika Stars 0:4

63e minuut.
Savinykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Savinykh geeft een hoge lob. Daar is Korotkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galiev is nu in balbezit. Galiev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galiev rent richting de bal. Galiev schiet op doel. Kotolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - Galaktika Stars 0:5

74e minuut.
Yakovlev verovert de bal door een tackle van achteren. Yakovlev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalajchev de bal. Kalajchev haalt uit met een fantastische trap. Kotolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - Galaktika Stars 0:6

75e minuut.
Kadykov is nu in balbezit. Kadykov passt de bal in één keer door. Speranskij is nu in balbezit. Leonte onderschept slim de pass. Leonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Korotkov geeft een hoge lob. Inworp. Leonte met een snelle inworp. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kadykov geeft een lange en hoge pass. Schustov geeft een lange en hoge pass. Klimov probeert de bal met de borst te controleren. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OLLS 64%, Galaktika Stars 36%.
FC OLLS - Galaktika Stars 0:6