Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Salvador U21 Sénégal U21
532 ES Tactiek gyerünk_előre
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


15e minuut.
Acosta onderschept slim de pass. Acosta passt de bal met de wreef. Papa Diane geeft een hoge lob. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Papa Diane onderschept slim de pass. Papa Diane passt de bal zonder na te denken. Séne bereikt de bal nog maar net als eerste. Séne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Sénégal U21 0:1

26e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Marone rent richting de bal. Villegas is nu in balbezit. Marone verovert de bal door een tackle van achteren. Marone draait met de bal, schiet en ... Cruz Campo bokst de bal weg. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Sénégal U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 67%, Sénégal U21 33%.
El Salvador U21 - Sénégal U21 0:2

46e minuut.
Diedhiou komt het veld opgelopen. Kouoh komt het veld opgelopen. Sene-Absa komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. A`dara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papa Diane heeft problemen om de bal te vangen. Papa Diane geeft een hoge lob. Sene-Absa kopt de bal weg. Cruz Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Diedhiou is nu in balbezit. Villegas onderschept slim de pass. Kouoh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kouoh krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzmán met de inworp. Pele Zapata geeft een hoge lob. Márquez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pele Zapata passt de bal zonder na te denken. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel. Diaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pele Zapata rent richting de bal. Pele Zapata passt de bal met de wreef. Torres probeert naar een medespeler te passen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Márquez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Carballo geeft de bal voor. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara probeert naar een medespeler te passen. Diedhiou rent richting de bal. Diedhiou schiet op doel. Cruz Campo bokst de bal weg.

88e minuut.
Papa Diane verovert de bal door een tackle van achteren. Papa Diane geeft een lange en hoge pass. Véliz heeft problemen om de bal te vangen. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh schiet op doel. Cruz Campo bokst de bal weg. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korr geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 69%, Sénégal U21 31%.
El Salvador U21 - Sénégal U21 0:2