Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AFC Tealios Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1031
AFC Tealios Blitzkrieg Wonderers
433 Tactiek Hacked
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 36.2
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Giovani probeert naar een medespeler te passen. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir passt de bal met de wreef. Marek is nu in balbezit. Marek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Carr is nu in balbezit. Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrosa geeft de bal voor. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barry kopt de bal weg. Molkowski heeft problemen om de bal te vangen. Craia speelt de bal door. Marek is nu in balbezit. Marek draait met de bal, schiet en ... Middleton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tealios - Blitzkrieg Wonderers 0:1

13e minuut.
Craia passt de bal met de wreef. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft een hoge lob. Marek probeert de bal aan de voet te houden. Marek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Knight rent richting de bal. Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Marek de bal. Marek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tealios - Blitzkrieg Wonderers 0:2

24e minuut.
Craia is nu in balbezit. Craia probeert naar een medespeler te passen. Marek is nu in balbezit. Kusznir is nu in balbezit. Kusznir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wlazłowicz met de inworp. Kusznir rent richting de bal. Kusznir probeert naar een medespeler te passen. Marek is nu in balbezit. Marek draait met de bal, schiet en ... Middleton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Giovani rent richting de bal. Giovani passt de bal zonder na te denken. Marek is nu in balbezit. Kusznir is nu in balbezit. Kusznir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Tealios 76%, Blitzkrieg Wonderers 24%.
AFC Tealios - Blitzkrieg Wonderers 0:2

46e minuut.
Gzowski komt het veld opgelopen. Galusko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Carr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawyer rent richting de bal. Giovani is nu in balbezit. Sawyer verovert de bal door een tackle van achteren. Sawyer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Basiaga is nu in balbezit. Basiaga geeft een lange en hoge pass. Kusznir rent richting de bal. Marek rent richting de bal. Marek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Basiaga met een sublieme pass. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek passt de bal zonder na te denken. Kusznir rent richting de bal. Kusznir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Basiaga passt de bal met de wreef. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Graham de bal onder controle te krijgen. Middleton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Giovani met een snelle inworp. Daar is Kusznir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusznir geeft een hoge lob. Basiaga rent richting de bal. Basiaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Galusko met een sublieme pass. Daar is Sawyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iannelli. Sawyer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sawyer kan niet meer verder spelen. Lee komt het veld opgelopen. Small raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okocha komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Galusko speelt de bal door. Klungelig pakt Kusznir de bal. Kusznir passt de bal met de wreef. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek schiet op doel. Middleton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tealios - Blitzkrieg Wonderers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Tealios 72%, Blitzkrieg Wonderers 28%.
AFC Tealios - Blitzkrieg Wonderers 0:3