Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Otto Rehhagel Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7950
FC Franconia Athen Shamkir FC
TW 442fjt2 Tactiek 3-5-2
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten adequate
solid Passen very good
excellent Verdedigen adequate


12e minuut.
İsrafilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jochem rent richting de bal. Jochem geeft een lange en hoge pass. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab schiet op doel. Nadiroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aichner is nu in balbezit. Aichner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Shamkir FC 1:0

14e minuut.
Zakiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Cargioli verovert de bal door een tackle van achteren. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Franconia Athen - Shamkir FC 1:1

16e minuut.
Əcəmi is nu in balbezit. Əcəmi passt de bal in één keer door. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Mütəllibov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cieplewicz passt de bal met de wreef. Träger rent richting de bal. Wędrowycz speelt de bal door. Aichner rent richting de bal. Aichner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cargioli verovert de bal door een tackle van achteren. Cargioli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İsrafilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əcəmi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Träger kopt de bal weg. Wędrowycz rent richting de bal. Wędrowycz geeft een hoge lob. Aichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichner draait met de bal, schiet en ... Nadiroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 52%, Shamkir FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Franconia Athen - Shamkir FC 1:1

55e minuut.
Cieplewicz geeft een lange en hoge pass. Breunig heeft problemen om de bal te vangen. Mütəllibov rent richting de bal. Mütəllibov draait met de bal, schiet en ... Gündüzler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Shamkir FC 1:2

63e minuut.
Inworp. Rüstəmbəyli komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz geeft een lange en hoge pass. Bayramlı is nu in balbezit. Aichner verovert de bal door een tackle van achteren. Aichner schiet op doel. De bal raakt de paal. Nadiroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Schwaab passt de bal in één keer door. Wędrowycz heeft problemen om de bal te vangen. Wędrowycz speelt de bal door. Aichner is nu in balbezit. Aichner draait met de bal, schiet en ... Nadiroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Köroğlu rent richting de bal. Prudlik verovert de bal door een tackle van achteren. Prudlik met een sublieme pass. Träger heeft problemen om de bal te vangen. Träger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jochem rent richting de bal. Jochem geeft de bal voor. Träger is nu in balbezit. Träger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Franconia Athen - Shamkir FC 2:2

86e minuut.
Wędrowycz is nu in balbezit. Klungelig pakt Wędrowycz de bal. Feyzullayev begaat een overtreding. Feyzullayev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 44%, Shamkir FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Franconia Athen - Shamkir FC 2:2