Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Warta Zawiercie Tractoristii I.S.B.
442 Tactiek tactica
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 8
52.4 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Kakuja controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Matusiewicz neemt vlug de vrije trap. Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk geeft de bal voor. Träger rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bakurdzhiev speelt de bal door. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz passt de bal in één keer door. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... Macquart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny verovert de bal door een tackle van achteren. Rześny geeft de bal voor. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chillan geeft een hoge lob. Öngen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chang de bal onder controle te krijgen. Kakuja rent richting de bal. Kakuja schiet op doel. Macquart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chang maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kotowski passt de bal met de wreef. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk probeert naar een medespeler te passen. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kakuja passt de bal zonder na te denken. Santibáñez speelt de bal door. Öngen rent richting de bal. Öngen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rześny onderschept slim de pass. Rześny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chillan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kakuja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kozanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozanecki heeft problemen om de bal te vangen. Kozanecki geeft een hoge lob. Walczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 44%, Tractoristii I.S.B. 56%.
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 1:0

51e minuut.
Cejrowski speelt de bal door. Daar is Träger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczak rent richting de bal. Walczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 2:0

54e minuut.
Kakuja rent richting de bal. Gamla onderschept slim de pass. Gamla geeft een hoge lob. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel. Jaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozanecki zal de hoekschop nemen. Walczak springt en kopt de bal. Jaso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Santibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Santibáñez passt de bal zonder na te denken. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja rent richting de bal. Kakuja draait met de bal, schiet en ... Macquart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kakuja geeft een hoge lob. Macquart probeert wanhopig de bal te grijpen. Gamla kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chillan zal de hoekschop nemen. Kakuja springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kakuja onderschept slim de pass. Kakuja passt de bal met de wreef. Santibáñez is nu in balbezit. Santibáñez draait met de bal, schiet en ... Macquart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 2:1

71e minuut.
Daar is Kozanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozanecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Wałdoch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Walczak rent richting de bal. Walczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 3:1

81e minuut.
Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan geeft een lange en hoge pass. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 3:2

85e minuut.
Santibáñez speelt de bal door. Hiçyorulmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyorulmaz geeft een lange en hoge pass. Chang maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 56%, Tractoristii I.S.B. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Cejrowski passt de bal zonder na te denken. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger passt de bal met de wreef. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 4:3

97e minuut.
Matusiewicz rent richting de bal. Chillan onderschept slim de pass. Chillan speelt de bal door. Kakuja is nu in balbezit. Kakuja draait met de bal, schiet en ... Macquart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

99e minuut.
Santibáñez speelt de bal door. Rześny met een sublieme pass. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Walczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

101e minuut.
Jaso met een harde bal richting middenveld. Santibáñez speelt de bal door. Daar is Hiçyorulmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Chang maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

104e minuut.
Wałdoch geeft een hoge lob. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger met een sublieme pass. Walczak is nu in balbezit. Walczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 60%, Tractoristii I.S.B. 40%.
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 5:3

109e minuut.
Wałdoch geeft de bal voor. Träger kopt de bal weg. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 6:3

111e minuut.
Szczepańczyk passt de bal met de wreef. Cejrowski rent richting de bal. Cejrowski geeft een hoge lob. Träger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

113e minuut.
Wałdoch onderschept slim de pass. Wałdoch geeft de bal voor. Gamla is nu in balbezit. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chang draait met de bal, schiet en ... Macquart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

115e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plop met de inworp. Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Chang springt en kopt de bal. Macquart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 55%, Tractoristii I.S.B. 45%.
ZKS Warta Zawiercie - Tractoristii I.S.B. 6:4