Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-03 12:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: old boys Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
old boys AS Ravenna
p1 Tactiek L.A Kings 2
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.1 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten formidable
very good Passen good
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Małysiak is nu in balbezit. Hoàng Huy rent richting de bal. Małysiak met een sublieme pass. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Maffini met een harde bal richting middenveld. Mnguni rent richting de bal. Mnguni geeft een hoge lob. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Maffini bokst de bal weg.

8e minuut.
Baleani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędrzejczak geeft een lange en hoge pass. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. Maffini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Korol geeft de bal voor. Szymański kopt de bal weg. Daar is Baleani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio haalt uit met een fantastische trap. Grzonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Becia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnguni verovert de bal door een tackle van achteren. Mnguni geeft de bal voor. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Korol geeft een hoge lob. Hoàng Huy kopt de bal weg. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Maffini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - AS Ravenna 0:1

36e minuut.
Havenaar kopt de bal weg. Daar is Trung Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol is nu in balbezit. Trung Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Saccoman verovert de bal door een tackle van achteren. Saccoman geeft een hoge lob. Daar is Bucur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucur draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Korol kopt de bal weg. Małysiak heeft problemen om de bal te vangen. Małysiak passt de bal met de wreef. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tega komt het veld opgelopen. Emiliani komt het veld opgelopen. Kadir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 66%, AS Ravenna 34%.
old boys - AS Ravenna 0:1

46e minuut.
Tega is nu in balbezit. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita passt de bal zonder na te denken. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Claverio komt het veld opgelopen. Albuquerque komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy geeft een hoge lob. Saccoman heeft problemen om de bal te vangen. Tega onderschept slim de pass. Tega haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczak passt de bal zonder na te denken. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel. Maffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - AS Ravenna 0:2

62e minuut.
Lapo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Havenaar passt de bal in één keer door. Claverio rent richting de bal. Claverio geeft de bal voor. Albuquerque springt en kopt de bal. Grzonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - AS Ravenna 1:2

66e minuut.
Jędrzejczak is nu in balbezit. Jędrzejczak passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Maffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - AS Ravenna 1:3

69e minuut.
Havenaar met een sublieme pass. Daar is Facetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facetti passt de bal in één keer door. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải schiet op doel. Grzonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik geeft de bal voor. Hoàng Huy kopt de bal weg. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. Maffini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Lapo is nu in balbezit. Fujita verovert de bal door een tackle van achteren. Fujita geeft de bal voor. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - AS Ravenna 1:4

86e minuut.
Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita geeft de bal voor. Klungelig pakt Facetti de bal. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Maffini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szymański rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kadir passt de bal in één keer door. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita geeft een lange en hoge pass. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ... Maffini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 63%, AS Ravenna 37%.
old boys - AS Ravenna 1:4