Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Red Bull Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13144
RedBull Kindar FC Flash Nitra
Kindar-J Tactiek narrow
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 39.4
solid Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen good


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riban trapt de bal weg. Tažandlák probeert naar een medespeler te passen. Jekić is nu in balbezit. Jekić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Garuffi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paşaoğlu de bal. Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Besteci rent richting de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Besteci geeft de bal voor. Valyko kopt de bal weg. Braghieri is nu in balbezit. Erikçi onderschept slim de pass. Erikçi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 1:0

42e minuut.
Wild is nu in balbezit. Jekić verovert de bal door een tackle van achteren. Sarík maakt een afschuwelijke overtreding. Sarík krijgt een gele kaart. Jekić raakt geblesseerd tijdens het duel. Erikçi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jekić maakt een snoekduik en kopt de bal. Riban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Besteci rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paşaoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jekić krijgt zijn hoofd ertegen. Valyko probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Kindar 39%, FC Flash Nitra 61%.
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 1:0

48e minuut.
Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Besteci rent richting de bal. Paşaoğlu geeft een lange en hoge pass. Jekić rent richting de bal. Jekić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Yiğitoğlan geeft een lange en hoge pass. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jekić. Jekić krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Paşaoğlu is nu in balbezit. Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Erikçi speelt de bal door. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Baliak bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi verovert de bal door een tackle van achteren. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Paşaoğlu rent richting de bal. Besteci rent richting de bal. Riban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Oğuz rent richting de bal. Oğuz geeft een lange en hoge pass. Paşaoğlu is nu in balbezit. Paşaoğlu geeft een hoge lob. Jekić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Paal!

66e minuut.
Klungelig pakt Garuffi de bal. Garuffi met een sublieme pass. Kolar onderschept slim de pass. Paşaoğlu is nu in balbezit. Paşaoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi heeft problemen om de bal te vangen. Erikçi speelt de bal door. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Garuffi probeert naar een medespeler te passen. Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi speelt de bal door. Daar is Jekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jekić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Kindar 30%, FC Flash Nitra 70%.
RedBull Kindar - FC Flash Nitra 1:0