Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Australia U21 as-Saʻūdiyya U21
v14 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
48.1 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen good


1e minuut.
Bonetig is nu in balbezit. Bonetig passt de bal zonder na te denken. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chen met een snelle inworp. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele geeft een lange en hoge pass. Griffiths maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Magon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Chen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chen met een sublieme pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... Asma bokst de bal weg.

12e minuut.
Qasim kopt de bal weg. Sha`ban is nu in balbezit. Sha`ban geeft een lange en hoge pass. Kone heeft problemen om de bal te vangen. Kone geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rahman geeft een lange en hoge pass. Inworp. James met een snelle inworp. Steele geeft een lange en hoge pass. Rose springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 2:0

16e minuut.
Griffiths is nu in balbezit. Griffiths passt de bal in één keer door. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 3:0

18e minuut.
Klungelig pakt Haines de bal. Haines geeft de bal voor. Rose kopt de bal weg. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. James zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steele speelt de bal door. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 4:0

23e minuut.
Klungelig pakt Askari de bal. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen passt de bal in één keer door. Bonetig is nu in balbezit. Bonetig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 5:0

32e minuut.
Bonetig is nu in balbezit. Askari rent richting de bal. Chen onderschept slim de pass. Chen geeft een hoge lob. Rose krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bonetig heeft problemen om de bal te vangen. Bonetig passt de bal in één keer door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig rent richting de bal. Bonetig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. James met de inworp. Steele speelt de bal door. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel. Asma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi geeft een hoge lob. James kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bonetig rent richting de bal. Bonetig probeert naar een medespeler te passen. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 25%, as-Saʻūdiyya U21 75%.
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 6:0

46e minuut.
Daar is Sha`ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chen is nu in balbezit. Chen speelt de bal door. Bonetig rent richting de bal. Bonetig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Yang geeft de bal voor. Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig passt de bal met de wreef. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. Asma bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bonetig is nu in balbezit. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig draait met de bal, schiet en ... Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose onderschept slim de pass. Rose heeft problemen om de bal te vangen. Rose haalt uit met een fantastische trap. Asma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 7:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zerrouki stond buitenspel. Tucker komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Steele is nu in balbezit. Steele geeft een hoge lob. Rahman rent richting de bal. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
James zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele geeft de bal voor. Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig schiet op doel. Asma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 8:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kemp komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Teldjoun de bal. Bonetig is nu in balbezit. Bonetig passt de bal in één keer door. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Teldjoun geeft een hoge lob. Inworp. Chen met een snelle inworp. Steele geeft een lange en hoge pass. Bonetig springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Teldjoun rent richting de bal. James onderschept slim de pass. James passt de bal zonder na te denken. Griffiths rent richting de bal. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 9:0

75e minuut.
Lockett komt het veld opgelopen. Zdrilic komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lockett zal de hoekschop nemen. Zdrilic rent richting de bal. Rose is nu in balbezit. Zdrilic rent richting de bal. Zdrilic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rose is nu in balbezit. Rose speelt de bal door. Zdrilic bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sha`ban is nu in balbezit. Sha`ban passt de bal in één keer door. Askari rent richting de bal. Tucker verovert de bal door een tackle van achteren. Tucker probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 22%, as-Saʻūdiyya U21 78%.
Australia U21 - as-Saʻūdiyya U21 9:0