Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-08 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Cascina Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Cascina JUPITER 10
442 Tactiek Totti TRIS - 4C
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 37.6
weak Schieten very good
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Sideras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicodemus is nu in balbezit. Sideras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sideras krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Parmeggiani geeft een hoge lob. Inworp. Sideras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Telles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telles schiet op doel. Mirea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš passt de bal met de wreef. Schabowy rent richting de bal. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:1

15e minuut.
Schabowy geeft een hoge lob. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš heeft problemen om de bal te vangen. Telles is nu in balbezit. Telles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:2

25e minuut.
Telles rent richting de bal. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Miodziek de bal onder controle te krijgen. Mirea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:3

34e minuut.
Hufajko met de inworp. Schabowy rent richting de bal. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:4

37e minuut.
Schabowy rent richting de bal. Hufajko speelt de bal door. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Mirea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:5

40e minuut.
Van Ermen passt de bal met de wreef. Hufajko speelt de bal door. Telles is nu in balbezit. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Miodziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cascina 66%, JUPITER 10 34%.
Cascina - JUPITER 10 0:5

47e minuut.
Schabowy heeft problemen om de bal te vangen. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko passt de bal zonder na te denken. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:6

49e minuut.
Sideras met de inworp. Jezierski rent richting de bal. Jezierski geeft een hoge lob. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hufajko rent richting de bal. Hufajko passt de bal in één keer door. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hufajko passt de bal in één keer door. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Parmeggiani zijn tegenspeler op de grond. Parmeggiani krijgt een gele kaart. Telles raakt geblesseerd tijdens het duel. Sideras met een snel genomen vrije trap. Kranias probeert de bal met de borst te controleren. Ðelmaš rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:7

56e minuut.
Rahn rent richting de bal. Hufajko is nu in balbezit. Hufajko passt de bal met de wreef. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Telles rent richting de bal. Telles passt de bal met de wreef. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:8

60e minuut.
Jezierski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lorsen is nu in balbezit. Lorsen geeft een hoge lob. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy schiet op doel. Mirea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Telles rent richting de bal. Telles haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Kranias bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko rent richting de bal. Hufajko passt de bal in één keer door. Telles is nu in balbezit. Telles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moraleda komt het veld opgelopen. Kochan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Moraleda speelt de bal door. Hufajko is nu in balbezit. Hufajko passt de bal met de wreef. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mirea met een harde bal richting middenveld. Alcaraz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hufajko de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:9

76e minuut.
Hufajko passt de bal in één keer door. Telles met een sublieme pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. Mirea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascina - JUPITER 10 0:10

82e minuut.
Schabowy met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðelmaš de bal. Hufajko speelt de bal door. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ewiak probeert naar een medespeler te passen. Kochan rent richting de bal. Kochan met een sublieme pass. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Mirea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Telles rent richting de bal. Telles draait met de bal, schiet en ... Mirea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hufajko is nu in balbezit. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cascina 71%, JUPITER 10 29%.
Cascina - JUPITER 10 0:10