Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
울산 현대 축구단 FC Worms-BG
3-5-2 Tactiek б група 2
55% Balbezit 45%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 29.5
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


6e minuut.
Mundev geeft een lange en hoge pass. Lichański geeft een lange en hoge pass. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski schiet op doel. Lechkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 1:0

6e minuut.
Dermendzhiev speelt de bal door. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brzozewski de bal. Brzozewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Delchev is nu in balbezit. Mies verovert de bal door een tackle van achteren. Mies passt de bal in één keer door. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Plich rent richting de bal. Plich geeft een lange en hoge pass. Zulkefli kopt de bal weg. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski schiet op doel. Lechkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Lichański geeft de bal voor. Zulkefli kopt de bal weg. Brzozewski is nu in balbezit. Brzozewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 2:0

18e minuut.
Babiłło passt de bal met de wreef. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski draait met de bal, schiet en ... Mundev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lechkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 3:0

21e minuut.
Martinchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Zulkefli is nu in balbezit. Zulkefli schiet op doel. Lechkov bokst de bal weg.

22e minuut.
Babiłło draait met de bal, schiet en ... Zulkefli kopt de bal weg. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mundev de bal onder controle te krijgen. Lechkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Dermendzhiev rent richting de bal. Lichański onderschept slim de pass. Lichański geeft een hoge lob. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkefli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Babiłło is nu in balbezit. Babiłło passt de bal met de wreef. Plich geeft een lange en hoge pass. Brzozewski rent richting de bal. Brzozewski haalt uit met een fantastische trap. Lechkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Delchev geeft een lange en hoge pass. Kárász heeft problemen om de bal te vangen. Kárász geeft de bal voor. Zulkefli is nu in balbezit. Zulkefli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zhivkov is nu in balbezit. Zhivkov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babiłło geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Brzozewski probeert de bal met de borst te controleren. Lechkov bokst de bal weg. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 4:0

31e minuut.
Brzozewski passt de bal met de wreef. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinchev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Martinchev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martinchev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zulkefli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lechkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich met een sublieme pass. Brzozewski is nu in balbezit. Brzozewski schiet op doel. Lechkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 5:0

36e minuut.
Brzozewski geeft een lange en hoge pass. Mies rent richting de bal. Mies probeert naar een medespeler te passen. Zulkefli is nu in balbezit. Zulkefli draait met de bal, schiet en ... Lechkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mies neemt de hoekschop. Zulkefli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lechkov speelt de bal door. Plich kopt de bal weg. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski draait met de bal, schiet en ... Lechkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 6:0

38e minuut.
Mies passt de bal met de wreef. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli passt de bal in één keer door. Brzozewski is nu in balbezit. Brzozewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bandalovski probeert de bal aan de voet te houden. Plich rent richting de bal. Plich passt de bal in één keer door. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Lechkov met een harde bal richting middenveld. Plich kopt de bal weg. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkefli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 7:0

44e minuut.
Zlatanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanov passt de bal met de wreef. Mundev speelt de bal door. Brzozewski is nu in balbezit. Brzozewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 18%, FC Worms-BG 82%.
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 8:0

52e minuut.
Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich geeft een hoge lob. Lechkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 9:0

53e minuut.
Zhivkov passt de bal zonder na te denken. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkefli draait met de bal, schiet en ... Moskov probeert de bal aan de voet te houden. Lechkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 10:0

57e minuut.
Zhivkov rent richting de bal. Plich verovert de bal door een tackle van achteren. Plich probeert naar een medespeler te passen. Zulkefli is nu in balbezit. Zulkefli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zulkefli kopt de bal weg. Lechkov probeert naar een medespeler te passen. Plich kopt de bal weg. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli schiet op doel. Lechkov bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Lichański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Getov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło onderschept slim de pass. Babiłło geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Plich met de inworp. Klungelig pakt Babiłło de bal. Bandalovski rent richting de bal. Babiłło onderschept slim de pass. Babiłło geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich geeft een hoge lob. Brzozewski rent richting de bal. Brzozewski schiet op doel. Lechkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 11:0

68e minuut.
Daar is Zulkefli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulkefli passt de bal met de wreef. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Delchev kopt de bal weg. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański geeft een hoge lob. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkefli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zhivkov geeft een lange en hoge pass. Plich geeft een lange en hoge pass. Mundev heeft problemen om de bal te vangen. Brzozewski rent richting de bal. Brzozewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Getov kopt de bal weg. Babiłło geeft de bal voor. Zhivkov heeft problemen om de bal te vangen. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sendon speelt de bal door. Klungelig pakt Mies de bal. Mies passt de bal in één keer door. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 12:0

89e minuut.
Zhivkov heeft problemen om de bal te vangen. Zhivkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiidlane met de inworp. Babiłło geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Zlatanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mies onderschept slim de pass. Mies speelt de bal door. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 12%, FC Worms-BG 88%.
울산 현대 축구단 - FC Worms-BG 12:0