Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
울산 현대 축구단 cisco spurs
3-5-2 Tactiek exp3
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Chyu-Hyun rent richting de bal. Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon speelt de bal door. Klungelig pakt Butterworth de bal. Butterworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ciminian kopt de bal weg. Kobayashi speelt de bal door. Daar is Mong-Mong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Blute kopt de bal weg. Merino Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Butterworth rent richting de bal. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Merino Ruiz kopt de bal weg. Merino Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Mong-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Merino Ruiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoeré met een snelle inworp. Caperozzi geeft de bal voor. Nogueira rent richting de bal. Nogueira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szalacsi. Nogueira raakt geblesseerd tijdens het duel. Caperozzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brzozewski springt en kopt de bal. Madaschi bokst de bal weg.

34e minuut.
Butterworth rent richting de bal. Cansino rent richting de bal. Butterworth maakt een afschuwelijke overtreding. Butterworth krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hoeré geeft een lange en hoge pass. Frahm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boumnijel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogueira rent richting de bal. Nogueira haalt uit met een fantastische trap. Madaschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 63%, cisco spurs 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
울산 현대 축구단 - cisco spurs 0:0

51e minuut.
Horlaville geeft een hoge lob. Daar is Hoeré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoeré geeft de bal voor. Butterworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterworth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Horlaville geeft de bal voor. Caperozzi probeert naar een medespeler te passen. Nogueira is nu in balbezit. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - cisco spurs 1:0

60e minuut.
Merino Ruiz is nu in balbezit. Mong-Mong begaat een overtreding. Merino Ruiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savón komt het veld opgelopen. Blute wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Caperozzi geeft een hoge lob. Brzozewski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Peltosuo ... Strafschop! Brzozewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzozewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Madaschi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - cisco spurs 2:0

74e minuut.
Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Blute rent richting de bal. Blute passt de bal zonder na te denken. Butterworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Savón geeft een lange en hoge pass. Butterworth rent richting de bal. Butterworth passt de bal in één keer door. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Simoiu geeft een lange en hoge pass. Nogueira rent richting de bal. Met opzet legt Frahm zijn tegenspeler op de grond. Frahm krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 44%, cisco spurs 56%.
울산 현대 축구단 - cisco spurs 2:0