Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wimbledon Tokers 울산 현대 축구단
hb 26 Tactiek 3-5-2
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
39.8 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adams trapt de bal weg van het doel. Krachmarov kopt de bal weg. Dachev rent richting de bal. Dachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yakobchev geeft een lange en hoge pass. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachmarov verovert de bal door een tackle van achteren. Krachmarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - 울산 현대 축구단 1:0

13e minuut.
Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi met een sublieme pass. Ostrev geeft een hoge lob. Dachev rent richting de bal. Dachev haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Krachmarov onderschept slim de pass. Krachmarov geeft een hoge lob. Cansino is nu in balbezit. Pecev verovert de bal door een tackle van achteren. Pecev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jae-Bum heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - 울산 현대 축구단 2:0

36e minuut.
Caperozzi probeert naar een medespeler te passen. Yakobchev speelt de bal door. Pecev is nu in balbezit. Krachmarov is nu in balbezit. Krachmarov geeft de bal voor. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dachev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - 울산 현대 축구단 3:0

44e minuut.
Caperozzi rent richting de bal. Genchev onderschept slim de pass. Brzozewski onderschept slim de pass. Brzozewski heeft problemen om de bal te vangen. Brzozewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brzozewski rent richting de bal. Brzozewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - 울산 현대 축구단 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimbledon Tokers 46%, 울산 현대 축구단 54%.
Wimbledon Tokers - 울산 현대 축구단 3:1

52e minuut.
Pecev geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Krachmarov stond buitenspel. Hiu-Sing maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski schiet op doel. Ilinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - 울산 현대 축구단 3:2

60e minuut.
Inworp. Yalamov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mong-Mong kan de bal niet met de borst controleren. Vitacchio geeft een lange en hoge pass. Dachev is nu in balbezit. Dachev haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - 울산 현대 축구단 4:2

74e minuut.
Vitacchio probeert naar een medespeler te passen. Yakobchev geeft een hoge lob. Dachev kopt de bal weg. Daar is Pecev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecev schiet op doel. Paal! Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu geeft de bal voor. Genchev heeft problemen om de bal te vangen. Brzozewski is nu in balbezit. Brzozewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Doeltrap. Genchev trapt de bal weg. Yakobchev kopt de bal weg. Daar is Pecev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecev schiet op doel. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Pätynen rent richting de bal. Pätynen geeft de bal voor. Nikolaev kopt de bal weg. Yakobchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakobchev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hiu-Sing trapt de bal weg. Vitacchio kopt de bal weg. Yakobchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakobchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yakobchev is nu in balbezit. Yakobchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Simoiu rent richting de bal. Genov onderschept slim de pass. Caperozzi onderschept slim de pass. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pätynen geeft een hoge lob. Simoiu kopt de bal weg. Vitacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozewski haalt uit met een fantastische trap. Ilinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Yakobchev speelt de bal door. Adams met een sublieme pass. Cansino rent richting de bal. Yalamov verovert de bal door een tackle van achteren. Yalamov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimbledon Tokers 42%, 울산 현대 축구단 58%.
Wimbledon Tokers - 울산 현대 축구단 4:2