Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica U21 Bolivia U21
433 Tactiek DefBol3
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 40.8
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen weak


14e minuut.
Claros is nu in balbezit. Rivero is nu in balbezit. Rivero speelt de bal door. Hölters rent richting de bal. Hölters haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Flores speelt de bal door. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero passt de bal in één keer door. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Campos trapt de bal weg van het doel. Flores kopt de bal weg. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rivero onderschept slim de pass. Hölters rent richting de bal. Rivero is nu in balbezit. Hölters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hölters geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rivero is nu in balbezit. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Bolivia U21 0:1

30e minuut.
Varela met een snelle inworp. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rivero onderschept slim de pass. Rivero met een sublieme pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Bolivia U21 0:2

38e minuut.
Campos speelt de bal door. Flores kopt de bal weg. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel. Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Bolivia U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica U21 68%, Bolivia U21 32%.
Costa Rica U21 - Bolivia U21 0:3

50e minuut.
Flores speelt de bal door. Hölters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hölters probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Plata de bal. Plata geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Claros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plata geeft de bal voor. Hölters kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivero de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Bolivia U21 0:4

64e minuut.
Hölters passt de bal met de wreef. Rivero is nu in balbezit. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Flores kopt de bal weg. Hölters heeft problemen om de bal te vangen. Hölters met een sublieme pass. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel. Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal in één keer door. Plata probeert naar een medespeler te passen. Hölters rent richting de bal. Hölters haalt uit met een fantastische trap. Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Bolivia U21 0:5

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Campos niet meer kan verder spelen. Dompedro komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Barrios geeft een lange en hoge pass. Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal in één keer door. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Barcelona rent richting de bal. Barcelona geeft een lange en hoge pass. Luna kopt de bal weg. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Morera probeert naar een medespeler te passen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina passt de bal met de wreef. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... Dompedro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Bolivia U21 0:6

82e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero onderschept slim de pass. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel. Dompedro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Bolivia U21 0:7

89e minuut.
Plata passt de bal zonder na te denken. Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero met een sublieme pass. Hölters rent richting de bal. Hölters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica U21 65%, Bolivia U21 35%.
Costa Rica U21 - Bolivia U21 0:7