Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Richi Team Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9241
Richi team S.S.C.CONDOR
5-2-1-2 Tactiek Chiara Serie C
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 30.6
excellent Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Płaza onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zunino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubino geeft een lange en hoge pass. Boğatay springt en kopt de bal. Dudás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Płaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murno onderschept slim de pass. Murno passt de bal met de wreef. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Campili geeft de bal voor. Cubino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Timev de bal. Boğatay rent richting de bal. Boğatay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Campili onderschept slim de pass. Avelino rent richting de bal. Fusari verovert de bal door een tackle van achteren. Fusari geeft een lange en hoge pass. Murno krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Timev is nu in balbezit. Timev geeft een hoge lob. Inworp. Zunino met de inworp. Cubino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Murno probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 1:0

26e minuut.
Campili met een sublieme pass. Fusari probeert naar een medespeler te passen. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 2:0

27e minuut.
Daar is Murno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timev is nu in balbezit. Murno verovert de bal door een tackle van achteren. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay draait met de bal, schiet en ... Dudás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 3:0

29e minuut.
Zəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfəroğlu passt de bal met de wreef. Boğatay rent richting de bal. Boğatay draait met de bal, schiet en ... Dudás werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 4:0

30e minuut.
Cusano komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku geeft een lange en hoge pass. Murno rent richting de bal. Murno haalt uit met een fantastische trap. Dudás maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Murno rent richting de bal. Murno haalt uit met een fantastische trap. Dudás bokst de bal weg.

35e minuut.
Dudás trapt de bal weg van het doel. Cubino kopt de bal weg. Avelino controleert de bal met de borst. Fusari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zunino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusano begaat een overtreding. Zunino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korytkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Murno probeert de bal met de borst te controleren. Boğatay is nu in balbezit. Boğatay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dudás met een harde bal richting middenveld. Fusari rent richting de bal. Fusari geeft een hoge lob. Murno bereikt de bal nog maar net als eerste. Murno draait met de bal, schiet en ... Dudás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 5:0

39e minuut.
Fusari geeft de bal voor. Cusano kan de bal niet met de borst controleren. Cubino probeert naar een medespeler te passen. Zunino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 6:0

44e minuut.
Zunino geeft een hoge lob. Murno rent richting de bal. Murno geeft een hoge lob. Boğatay heeft problemen om de bal te vangen. Boğatay haalt uit met een fantastische trap. Dudás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás geeft een hoge lob. Fusari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 26%, S.S.C.CONDOR 74%.
Richi team - S.S.C.CONDOR 6:0

51e minuut.
Cubino geeft een hoge lob. Timev heeft problemen om de bal te vangen. Murno is nu in balbezit. Boğatay rent richting de bal. Boğatay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay haalt uit met een fantastische trap. Dudás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murno rent richting de bal. Murno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 7:0

53e minuut.
Fusari geeft een hoge lob. Daar is Płaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 8:0

56e minuut.
Murno heeft problemen om de bal te vangen. Zunino bereikt de bal nog maar net als eerste. Murno is nu in balbezit. Murno draait met de bal, schiet en ... Dudás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 9:0

58e minuut.
Cusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusano passt de bal zonder na te denken. Badivuku geeft de bal voor. Murno is nu in balbezit. Murno haalt uit met een fantastische trap. Dudás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 10:0

63e minuut.
Inworp. Lenac komt het veld opgelopen. Alonso Villaverde komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Dudás trapt de bal weg van het doel. Cubino speelt de bal door. Fusari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari geeft een lange en hoge pass. Dudás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Buitenspel voor Bojin. Goede buitenspelval van de verdediging. Cubino neemt vlug de vrije trap. Boğatay kopt de bal weg. Alonso Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Villaverde schiet op doel. Dudás bokst de bal weg.

83e minuut.
Panek geeft een lange en hoge pass. Cubino met een sublieme pass. Klungelig pakt Borbás de bal. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay draait met de bal, schiet en ... Dudás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alonso Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Villaverde draait met de bal, schiet en ... Dudás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boğatay heeft problemen om de bal te vangen. Timev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boğatay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Boğatay neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - S.S.C.CONDOR 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 28%, S.S.C.CONDOR 72%.
Richi team - S.S.C.CONDOR 11:0