Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2347
Urano FC spartana
check Tactiek bizona
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 61.1
good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Giglioli passt de bal met de wreef. Danilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti geeft een hoge lob. Sutryk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sulis verovert de bal door een tackle van achteren. Sulis passt de bal met de wreef. Giglioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartino rent richting de bal. Sammartino geeft een lange en hoge pass. Mărculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cinghialotti heeft problemen om de bal te vangen. Cinghialotti passt de bal zonder na te denken. Erdas rent richting de bal. Cinghialotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ... Mărculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Erdas met een sublieme pass. Klungelig pakt Alías de bal. Alías passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sosa de bal. Sosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Erdas rent richting de bal. Erdas passt de bal zonder na te denken. Bojaruniec probeert naar een medespeler te passen. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bazzarin kopt de bal weg. Erdas probeert naar een medespeler te passen. Cinghialotti geeft de bal voor. Sutryk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - spartana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 72%, spartana 28%.
Urano FC - spartana 0:1

47e minuut.
Alías passt de bal zonder na te denken. Sosa rent richting de bal. Epremyan begaat een overtreding. Sosa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sosa kan niet meer verder spelen. Conan komt het veld opgelopen. Mokrzycki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ribár maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Danilović geeft de bal voor. Ribár kopt de bal weg. Sulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulis geeft een lange en hoge pass. Sutryk krijgt zijn hoofd ertegen. Mărculescu bokst de bal weg.

61e minuut.
Sulis geeft de bal voor. Couñago bereikt de bal nog maar net als eerste. Couñago geeft de bal voor. Sutryk maakt een snoekduik en kopt de bal. Mărculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zabawa komt het veld opgelopen. Di Cosola komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías passt de bal met de wreef. Dziambel met een sublieme pass. Conan rent richting de bal. Conan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Boateng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couñago met de inworp. Cinghialotti geeft een hoge lob. Sammartino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Couñago is nu in balbezit. Couñago passt de bal in één keer door. Sammartino probeert naar een medespeler te passen. Cinghialotti is nu in balbezit. Cinghialotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Erdas speelt de bal door. Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Conan de bal. Conan passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Erdas kan de bal niet met de borst controleren. Sammartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartino passt de bal met de wreef. Cinghialotti is nu in balbezit. Cinghialotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Erdas met een sublieme pass. Couñago probeert naar een medespeler te passen. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Di Cosola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - spartana 0:2

89e minuut.
Bazzarin met de inworp. Couñago met een sublieme pass. Erdas met een sublieme pass. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Di Cosola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - spartana 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 66%, spartana 34%.
Urano FC - spartana 0:3