Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CORRADIANA2. O Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1034
CORRADIANA2. O Spezia Calcio 1906
442 modificata Tactiek Salire
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 29.5
very good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Ardan passt de bal met de wreef. Pagone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bădescu. Bădescu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ardan kopt de bal weg. Seccia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koutsokoumnis rent richting de bal. Koutsokoumnis haalt uit met een fantastische trap. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 1:0

21e minuut.
Koutsokoumnis rent richting de bal. Seccia onderschept slim de pass. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel. Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 2:0

22e minuut.
Koutsokoumnis verovert de bal door een tackle van achteren. Solano rent richting de bal. Koutsokoumnis onderschept slim de pass. Koutsokoumnis schiet op doel. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 3:0

28e minuut.
Pagone met de inworp. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid passt de bal met de wreef. Koutsokoumnis rent richting de bal. Koutsokoumnis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Coronato de bal. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Toajari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kiss passt de bal met de wreef. Radini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosant verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrosant passt de bal zonder na te denken. Ardan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 4:0

35e minuut.
Zúñiga is nu in balbezit. Zúñiga geeft de bal voor. Koutsokoumnis rent richting de bal. Koutsokoumnis schiet op doel. Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 5:0

37e minuut.
Zúñiga rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano geeft een hoge lob. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Radini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radini geeft een lange en hoge pass. Profido heeft problemen om de bal te vangen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 6:0

41e minuut.
Manuszak geeft de bal voor. Daar is Profido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel. Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 7:0

43e minuut.
Koutsokoumnis probeert de bal met de borst te controleren. Seccia onderschept slim de pass. Seccia passt de bal in één keer door. Ardan rent richting de bal. Ardan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 26%, Spezia Calcio 1906 74%.
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 7:0

46e minuut.
Pagone verovert de bal door een tackle van achteren. Pagone geeft een hoge lob. Coronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan onderschept slim de pass. Ardan draait met de bal, schiet en ... Toajari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Schmid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radini geeft een hoge lob. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel. Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 8:0

56e minuut.
Schmid passt de bal in één keer door. Pagone is nu in balbezit. Pagone probeert naar een medespeler te passen. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel. Toajari bokst de bal weg.

65e minuut.
Daar is Profido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid passt de bal met de wreef. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Koutsokoumnis kopt de bal weg. Profido controleert de bal met de borst. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 36%, Spezia Calcio 1906 64%.
CORRADIANA2. O - Spezia Calcio 1906 9:0