Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UGHENTUS Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4318
F.C. UGHENTUS Pianorese FC
TRYTRY-T Tactiek 442_medio
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten good
average Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Massasogni probeert naar een medespeler te passen. Formenti probeert naar een medespeler te passen. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligaro verovert de bal door een tackle van achteren. Calligaro schiet op doel. Kardynał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Calligaro passt de bal met de wreef. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato passt de bal met de wreef. Calligaro rent richting de bal. Calligaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Affini is nu in balbezit. Affini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vincenza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivieri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Šršen passt de bal in één keer door. Daar is Dwulicy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivieri is nu in balbezit. Olivieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Pianorese FC 0:1

15e minuut.
Seragni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomella komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Calligaro met een sublieme pass. Lato rent richting de bal. Lato passt de bal in één keer door. Calligaro rent richting de bal. Calligaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Formenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenti passt de bal zonder na te denken. Cenkov is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lato haalt uit met een fantastische trap. Kardynał probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy kopt de bal weg. Calligaro is nu in balbezit. Calligaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 49%, Pianorese FC 51%.
F.C. UGHENTUS - Pianorese FC 0:1

47e minuut.
Šršen onderschept slim de pass. Olivieri onderschept slim de pass. Olivieri passt de bal met de wreef. Vincenza rent richting de bal. Vincenza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Virághalmy neemt de hoekschop. Calligaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligaro draait met de bal, schiet en ... Kardynał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. UGHENTUS - Pianorese FC 1:1

54e minuut.
Vincenza rent richting de bal. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olivieri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Pianorese FC 1:2

61e minuut.
Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy speelt de bal door. Piccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato onderschept slim de pass. Lato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bergkamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Cenkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivieri wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Olivieri geeft een hoge lob. Cenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Ottolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Pianorese FC 1:3

89e minuut.
Antas geeft de bal voor. Lato geeft de bal voor. Lonati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calligaro is nu in balbezit. Calligaro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Pianorese FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 53%, Pianorese FC 47%.
F.C. UGHENTUS - Pianorese FC 2:3