Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-17 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: S.S.C.CONDOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
S.S.C.CONDOR AS Ravenna
Chiara Serie C Tactiek L.A Kings 2
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten adequate
very good Passen average
excellent Verdedigen poor


9e minuut.
Cojocaru probeert naar een medespeler te passen. Juhárik rent richting de bal. Juhárik geeft een hoge lob. Lenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bányai rent richting de bal. Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Weiner passt de bal zonder na te denken. Lenac is nu in balbezit. Lenac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Duy Thắng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jędrzejczak komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Doeltrap. Gjesdal trapt de bal weg. Juhárik kopt de bal weg. Lenac is nu in balbezit. Lenac haalt uit met een fantastische trap. Gjesdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ferri is nu in balbezit. Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru probeert naar een medespeler te passen. Lenac is nu in balbezit. Lenac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cojocaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Lenac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liniers is nu in balbezit. Lenac onderschept slim de pass. Lenac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Fahrenholz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cojocaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojocaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Lenac de bal. Lenac schiet op doel. Gjesdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lenac rent richting de bal. Gjesdal probeert naar een medespeler te passen. Cojocaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Lenac de bal. Lenac draait met de bal, schiet en ... Gjesdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Fumagalli komt het veld opgelopen. Higl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 30%, AS Ravenna 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 0:0

47e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner passt de bal zonder na te denken. Daar is Lenac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 1:0

51e minuut.
Cojocaru kopt de bal weg. Liniers is nu in balbezit. Lenac verovert de bal door een tackle van achteren. Lenac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 2:0

53e minuut.
Weiner kopt de bal weg. Fahrenholz is nu in balbezit. Fahrenholz passt de bal met de wreef. Weiner is nu in balbezit. Weiner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liniers trapt de bal weg. Fahrenholz kopt de bal weg. Lenac kan de bal niet met de borst controleren. Lenac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Składak passt de bal zonder na te denken. Nanopoulos speelt de bal door. de la Cruz met een sublieme pass. Weiner is nu in balbezit. Weiner schiet op doel. Gjesdal bokst de bal weg.

69e minuut.
Juhárik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cojocaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojocaru geeft een hoge lob. Lenac is nu in balbezit. Lenac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner passt de bal zonder na te denken. Lenac heeft problemen om de bal te vangen. Lenac draait met de bal, schiet en ... Gjesdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Weiner rent richting de bal. Weiner passt de bal met de wreef. Lenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenac schiet op doel. Gjesdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 3:0

88e minuut.
Kadir is nu in balbezit. Juhárik verovert de bal door een tackle van achteren. Juhárik met een sublieme pass. Lenac is nu in balbezit. Lenac schiet op doel. Gjesdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 28%, AS Ravenna 72%.
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 3:0