Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-17 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Belarus U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7745
Belarus U21 Honduras U21
M Tactiek PetronasTowers
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
40.8 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten good
average Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Kohan rent richting de bal. Aldana onderschept slim de pass. Svarych verovert de bal door een tackle van achteren. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan schiet op doel. Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Lozano speelt de bal door. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Svarych schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Svarych krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Inworp. Savenok met de inworp. Labatsevich rent richting de bal. Labatsevich geeft een hoge lob. Kohan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Arita geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savenok met een snelle inworp. Labatsevich is nu in balbezit. Labatsevich geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Suazo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 46%, Honduras U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus U21 - Honduras U21 0:0

61e minuut.
Safarevich geeft de bal voor. Soto kopt de bal weg. Zakreuski rent richting de bal. Angel verovert de bal door een tackle van achteren. Angel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lozano geeft de bal voor. Liagchylau is nu in balbezit. Cansino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cansino krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Laukasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano geeft een lange en hoge pass. Cansino is nu in balbezit. Cansino draait met de bal, schiet en ... Navumszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 49%, Honduras U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus U21 - Honduras U21 0:0