Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cercle Celtique Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2291
Cercle Celtique TikFC
Espiritu Tactiek 433b
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 24.6
good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Vicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimen rent richting de bal. Vicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicini probeert naar een medespeler te passen. D`Angelo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 1:0

3e minuut.
Piazza rent richting de bal. Piazza speelt de bal door. Cimen is nu in balbezit. Gruber rent richting de bal. Gruber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Asztalos is nu in balbezit. Kłopotek is nu in balbezit. Trabucci verovert de bal door een tackle van achteren. Gruber rent richting de bal. Gruber schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gruber heeft problemen om de bal te vangen. Cimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber begaat een overtreding. Gruber krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber schiet op doel. Borja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 2:0

11e minuut.
Asztalos rent richting de bal. Kłopotek is nu in balbezit. Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber haalt uit met een fantastische trap. Borja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 3:0

19e minuut.
Saïbi verovert de bal door een tackle van achteren. Saïbi geeft een lange en hoge pass. Gruber rent richting de bal. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 4:0

20e minuut.
Kurka passt de bal met de wreef. Daar is Asztalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 5:0

23e minuut.
Vicini is nu in balbezit. Vicini geeft een lange en hoge pass. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... Borja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 6:0

24e minuut.
Slonek passt de bal zonder na te denken. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
van Gils bereikt de bal nog maar net als eerste. Slonek met een sublieme pass. van Gils speelt de bal door. Gruber is nu in balbezit. Gruber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber met een sublieme pass. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huscher is nu in balbezit. Huscher geeft een lange en hoge pass. Trabucci heeft problemen om de bal te vangen. Trabucci geeft een hoge lob. Klungelig pakt D`Angelo de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kurka kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Pinheiro passt de bal in één keer door. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pinheiro met een snelle inworp. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber passt de bal zonder na te denken. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gruber is nu in balbezit. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro met een sublieme pass. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo schiet op doel. Borja bokst de bal weg.

40e minuut.
Porcher geeft een hoge lob. Inworp. Vicini met een snelle inworp. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Trabucci is nu in balbezit. Trabucci passt de bal zonder na te denken. Vicini bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 22%, TikFC 78%.
Cercle Celtique - TikFC 6:0

46e minuut.
Cimen passt de bal zonder na te denken. Vicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicini passt de bal met de wreef. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vicini geeft een lange en hoge pass. Huscher heeft problemen om de bal te vangen. D`Angelo rent richting de bal. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber haalt uit met een fantastische trap. Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 7:0

53e minuut.
Vicini rent richting de bal. Vicini passt de bal in één keer door. Gruber rent richting de bal. Gruber haalt uit met een fantastische trap. Borja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 8:0

57e minuut.
Trabucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabucci passt de bal met de wreef. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap. Borja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 9:0

60e minuut.
D`Angelo schiet op doel. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro geeft een lange en hoge pass. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Filipović onderschept slim de pass. Filipović speelt de bal door. van Gils speelt de bal door. Gruber is nu in balbezit. Gruber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 10:0

67e minuut.
Vicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicini passt de bal zonder na te denken. Cimen is nu in balbezit. D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cimen trapt de bal weg. Kłopotek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ralha de bal onder controle te krijgen. Slonek is nu in balbezit. Slonek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Slonek de bal. Vicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicini geeft een hoge lob. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
van Gils kopt de bal weg. Vicini rent richting de bal. Vicini speelt de bal door. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 11:0

75e minuut.
Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicini heeft problemen om de bal te vangen. Vicini passt de bal in één keer door. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dejean geeft een lange en hoge pass. Filipović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piazza. Piazza krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Trabucci passt de bal zonder na te denken. Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. D`Angelo heeft problemen om de bal te vangen. Gruber is nu in balbezit. Gruber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
van Gils passt de bal zonder na te denken. Vicini is nu in balbezit. Vicini passt de bal in één keer door. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
D`Angelo is nu in balbezit. Gruber rent richting de bal. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber schiet op doel. Borja bokst de bal weg. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - TikFC 12:0

84e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro geeft de bal voor. Daar is Cimen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo schiet op doel. Borja bokst de bal weg.

88e minuut.
Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Trabucci is nu in balbezit. Trabucci geeft de bal voor. Gruber springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 21%, TikFC 79%.
Cercle Celtique - TikFC 12:0