Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Reconquista FFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2790
Reconquista FFC C.S.K.A PISA
m4312s.010121n Tactiek tutti avanti
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten good
very good Passen excellent
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Ellis met een snelle inworp. Panucci rent richting de bal. Barrena begaat een overtreding. Barrena krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Lissandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrin passt de bal zonder na te denken. Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Gladysz de bal. Špoljarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Armelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - C.S.K.A PISA 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellis met een snelle inworp. Barrena rent richting de bal. Barrena geeft een lange en hoge pass. Gladysz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Grethen rent richting de bal. Grethen passt de bal met de wreef. Barrena rent richting de bal. Barrena haalt uit met een fantastische trap. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - C.S.K.A PISA 0:2

28e minuut.
Gladysz is nu in balbezit. Lissandrin is nu in balbezit. Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - C.S.K.A PISA 0:3

39e minuut.
Panucci geeft de bal voor. Joller kopt de bal weg. Kolenda rent richting de bal. Kolenda geeft een lange en hoge pass. Mitrousis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ellis is nu in balbezit. Ellis met een sublieme pass. Barrena speelt de bal door. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf speelt de bal door. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz schiet op doel. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - C.S.K.A PISA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 60%, C.S.K.A PISA 40%.
Reconquista FFC - C.S.K.A PISA 0:4

48e minuut.
Wodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəkirzadə met een sublieme pass. Ellis is nu in balbezit. Ellis geeft de bal voor. Gladysz krijgt zijn hoofd ertegen. Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Peña geeft de bal voor. Daar is Grethen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gladysz kopt de bal weg. Barrena rent richting de bal. Barrena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ellis kopt de bal weg. Barrena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stucco. Stucco krijgt een gele kaart. Barrena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stumpf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gladysz passt de bal met de wreef. Ellis rent richting de bal. Ellis met een sublieme pass. Barrena is nu in balbezit. Barrena draait met de bal, schiet en ... Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Gladysz kopt de bal weg. Ellis rent richting de bal. Ellis met een sublieme pass. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Barrena probeert naar een medespeler te passen. Gladysz is nu in balbezit. Lissandrin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gladysz raakt geblesseerd tijdens het duel. Barrena kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Freitas rent richting de bal. Freitas geeft een hoge lob. Joller kopt de bal weg. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Bandırmalıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kolenda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Špoljarić kopt de bal weg. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf passt de bal zonder na te denken. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bandırmalıoğlu speelt de bal door. Freitas probeert naar een medespeler te passen. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller schiet op doel. Bandırmalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - C.S.K.A PISA 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 64%, C.S.K.A PISA 36%.
Reconquista FFC - C.S.K.A PISA 1:4