Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 18:23
  • Competitiewedstrijd: V cup
  • Stadion: Smashers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2521
Smashers Valhalla AG
Bursucel o ia pe Tactiek ss
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 46.6
excellent Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Pokrovac rent richting de bal. Naujoks is nu in balbezit. Pokrovac verovert de bal door een tackle van achteren. Pokrovac geeft een hoge lob. Subocz controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Valhalla AG 1:0

5e minuut.
Eremia probeert naar een medespeler te passen. Eikås kopt de bal weg. Lenčák probeert de bal aan de voet te houden. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ... Eremia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Stuparević is nu in balbezit. Stuparević passt de bal met de wreef. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən schiet op doel. Esca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Valhalla AG 2:0

12e minuut.
Subocz geeft een hoge lob. Šikal probeert de bal met de borst te controleren. Rzeczycki geeft de bal voor. Eikås kopt de bal weg. Pokrovac geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eikås met de inworp. Parască heeft problemen om de bal te vangen. Parască geeft een hoge lob. Azadvətən maakt een snoekduik en kopt de bal. Esca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Tiuca controleert de bal met de borst. Eikås verovert de bal door een tackle van achteren. Eikås met een sublieme pass. Klungelig pakt Pokrovac de bal. Pokrovac schiet op doel. Esca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 39%, Valhalla AG 61%.
Smashers - Valhalla AG 2:0

48e minuut.
Stuparević is nu in balbezit. Stuparević met een sublieme pass. Subocz is nu in balbezit. Pokrovac verovert de bal door een tackle van achteren. Pokrovac haalt uit met een fantastische trap. Esca bokst de bal weg.

50e minuut.
Fernández Rebollo speelt de bal door. Amorini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stuparević. Stuparević krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski onderschept slim de pass. Vişoianu rent richting de bal. Syrjäkoski onderschept slim de pass. Syrjäkoski schiet op doel. Eremia bokst de bal weg.

58e minuut.
Eikås passt de bal zonder na te denken. Pokrovac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naujoks. Pokrovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pokrovac komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fernández Rebollo geeft een hoge lob. Pokrovac heeft problemen om de bal te vangen. Naujoks is nu in balbezit. Pokrovac onderschept slim de pass. Pokrovac haalt uit met een fantastische trap. Esca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Căruţaşu rent richting de bal. Parască begaat een overtreding. Căruţaşu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Croitoru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap. Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Vişoianu is nu in balbezit. Vişoianu geeft een hoge lob. Subocz heeft problemen om de bal te vangen. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Valhalla AG 3:0

70e minuut.
Parască verovert de bal door een tackle van achteren. Parască geeft een hoge lob. Naujoks probeert de bal met de borst te controleren. Pokrovac is nu in balbezit. Pokrovac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Valhalla AG 4:0

82e minuut.
Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azadvətən raakt geblesseerd tijdens het duel. Stuparević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Valhalla AG 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 34%, Valhalla AG 66%.
Smashers - Valhalla AG 5:0