Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: V cup
  • Stadion: Valhalla AG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2032
Valhalla AG FC Lucas Team
ss Tactiek 442
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 27.9
formidable Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru met een sublieme pass. Šikal rent richting de bal. Šikal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski schiet op doel. Căpăţână geeft een lange en hoge pass. Anchev rent richting de bal. Anchev draait met de bal, schiet en ... Esca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Šikal de bal onder controle te krijgen. Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru met een sublieme pass. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tiuca geeft de bal voor. Klungelig pakt Bohălţeanu de bal. Šikal rent richting de bal. Šikal draait met de bal, schiet en ... Ciumak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - FC Lucas Team 1:0

22e minuut.
Naujoks geeft een lange en hoge pass. Šikal kan de bal niet met de borst controleren. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal verovert de bal door een tackle van achteren. Šikal schiet op doel. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu probeert naar een medespeler te passen. Radu probeert naar een medespeler te passen. Šikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap. Ciumak bokst de bal weg.

28e minuut.
Bohălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Anchev met een sublieme pass. Ganea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šikal is nu in balbezit. Šikal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Anchev passt de bal zonder na te denken. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Amorini passt de bal in één keer door. Syrjäkoski heeft problemen om de bal te vangen. Syrjäkoski probeert naar een medespeler te passen. Šikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ganea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šikal is nu in balbezit. Šikal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Syrjäkoski de bal. Syrjäkoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - FC Lucas Team 2:0

41e minuut.
Căldăraru passt de bal met de wreef. Šikal is nu in balbezit. Šikal passt de bal met de wreef. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ... Ciumak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Latovlevici met een sublieme pass. Tiuca geeft de bal voor. Syrjäkoski geeft een lange en hoge pass. Šikal springt en kopt de bal. Ciumak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - FC Lucas Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 37%, FC Lucas Team 63%.
Valhalla AG - FC Lucas Team 3:0

46e minuut.
Căldăraru geeft een hoge lob. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - FC Lucas Team 4:0

49e minuut.
Storhaug is nu in balbezit. Storhaug geeft de bal voor. Klungelig pakt Tiuca de bal. Tiuca geeft een hoge lob. Šikal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Amorini onderschept slim de pass. Amorini geeft een lange en hoge pass. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ... Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - FC Lucas Team 5:0

57e minuut.
Ivănescu is nu in balbezit. Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru passt de bal met de wreef. Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Šikal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šikal geeft een lange en hoge pass. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ... Ciumak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - FC Lucas Team 6:0

63e minuut.
Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru speelt de bal door. Bohălţeanu rent richting de bal. Šikal verovert de bal door een tackle van achteren. Šikal draait met de bal, schiet en ... Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ivănescu rent richting de bal. Subocz onderschept slim de pass. Subocz probeert naar een medespeler te passen. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tiuca speelt de bal door. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski passt de bal in één keer door. Šikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Özbilgiç is nu in balbezit. Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru geeft de bal voor. Syrjäkoski springt en kopt de bal. Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - FC Lucas Team 7:0

70e minuut.
Căruţaşu geeft een lange en hoge pass. Radu heeft problemen om de bal te vangen. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - FC Lucas Team 8:0

73e minuut.
Radu rent richting de bal. Radu probeert naar een medespeler te passen. Amorini met een sublieme pass. Šikal is nu in balbezit. Šikal schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Subocz passt de bal zonder na te denken. Šikal is nu in balbezit. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu geeft een hoge lob. Šikal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - FC Lucas Team 9:0

86e minuut.
Subocz met een sublieme pass. Tiuca is nu in balbezit. Tiuca geeft een lange en hoge pass. Šikal rent richting de bal. Šikal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 31%, FC Lucas Team 69%.
Valhalla AG - FC Lucas Team 9:0