Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: V cup
  • Stadion: VIOLET Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7235
V Smashers
3 Tactiek Bursucel o ia pe
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten excellent
good Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu onderschept slim de pass. Blejan rent richting de bal. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Smashers 1:0

9e minuut.
Beteringhe verovert de bal door een tackle van achteren. Beteringhe speelt de bal door. Parască met een sublieme pass. Pokrovac is nu in balbezit. Pokrovac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bocaş is nu in balbezit. Eikås verovert de bal door een tackle van achteren. Eikås passt de bal met de wreef. Pokrovac geeft een lange en hoge pass. Biedermann krijgt zijn hoofd ertegen. Spiridon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Stuparević bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
V - Smashers 1:1

13e minuut.
Fernández Rebollo geeft een hoge lob. Floricioiu met een sublieme pass. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel. Eremia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Smashers 2:1

16e minuut.
Arsenie rent richting de bal. Arsenie passt de bal in één keer door. Proteasa rent richting de bal. Proteasa geeft een lange en hoge pass. Liga krijgt zijn hoofd ertegen. Eremia bokst de bal weg.

44e minuut.
Parască is nu in balbezit. Parască passt de bal met de wreef. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac haalt uit met een fantastische trap. Spiridon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
V - Smashers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 55%, Smashers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
V - Smashers 2:2

61e minuut.
Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa geeft een hoge lob. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Smashers 3:2

79e minuut.
Blejan kopt de bal weg. Beteringhe speelt de bal door. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Eremia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Smashers 4:2

82e minuut.
Parască speelt de bal door. Daar is Stuparević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuparević geeft een hoge lob. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş geeft een lange en hoge pass. Vişoianu controleert de bal met de borst. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan schiet op doel. Eremia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V - Smashers 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 43%, Smashers 57%.
V - Smashers 5:2