Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: 2023
  • Stadion: FC Lacusteni Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4035
FC Lacusteni dinamo reddog
proba Tactiek rocky 4
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.2 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


5e minuut.
Enescu is nu in balbezit. Enescu geeft een lange en hoge pass. Wacker rent richting de bal. Rocinha onderschept slim de pass. Rocinha draait met de bal, schiet en ... Patricsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - dinamo reddog 0:1

7e minuut.
Isaković is nu in balbezit. Isaković geeft een lange en hoge pass. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha haalt uit met een fantastische trap. Patricsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - dinamo reddog 0:2

16e minuut.
Wacker geeft een hoge lob. Inworp. Ungureanu met de inworp. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha schiet op doel. Patricsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

17e minuut.
Ungureanu geeft een hoge lob. Greavu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Helvei de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Patricsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Isaković kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Greavu geeft een lange en hoge pass. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Jenkins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fulga is nu in balbezit. Fulga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - dinamo reddog 1:2

21e minuut.
Enescu onderschept slim de pass. Enescu passt de bal in één keer door. Helvei rent richting de bal. Klungelig pakt Bătrânu de bal. Bătrânu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nichifor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isaković. Nichifor raakt geblesseerd tijdens het duel. Arghirescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fulga is nu in balbezit. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lacusteni - dinamo reddog 2:2

35e minuut.
Ungureanu passt de bal met de wreef. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha passt de bal met de wreef. Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Patricsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacker onderschept slim de pass. Wacker geeft een lange en hoge pass. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu schiet op doel. Jenkins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Simoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 43%, dinamo reddog 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lacusteni - dinamo reddog 2:2

46e minuut.
Fulga komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Isaković onderschept slim de pass. Isaković met een sublieme pass. Enescu is nu in balbezit. Nichifor onderschept slim de pass. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Fulga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - dinamo reddog 3:2

65e minuut.
Paeme kopt de bal weg. Arghirescu is nu in balbezit. Rocinha onderschept slim de pass. Rocinha schiet op doel. Patricsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lacusteni - dinamo reddog 3:3

68e minuut.
Dobrotă geeft een lange en hoge pass. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wacker. Wacker krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Helvei heeft problemen om de bal te vangen. Helvei geeft een lange en hoge pass. Isaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 35%, dinamo reddog 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lacusteni - dinamo reddog 3:3