Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: 2023
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2560
Red Lions FC Cargovianka
asdfggh Tactiek 442
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Agăfiţei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sałek is nu in balbezit. Starčević verovert de bal door een tackle van achteren. Starčević geeft een lange en hoge pass. Aplea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Porumbel met een sublieme pass. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu geeft een hoge lob. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Agăfiţei krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ałtyn de bal. Agăfiţei rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 1:0

6e minuut.
Cercel speelt de bal door. Neros is nu in balbezit. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei schiet op doel. Hennig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 2:0

9e minuut.
Cercel probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros heeft problemen om de bal te vangen. Aplea is nu in balbezit. Aplea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 3:0

13e minuut.
Aplea is nu in balbezit. Aplea passt de bal in één keer door. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Ałtyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hennig bokst de bal weg.

16e minuut.
Porumbel geeft een hoge lob. Agăfiţei springt en kopt de bal. Aplea rent richting de bal. Aplea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Tarnowski de bal onder controle te krijgen. Starčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Starčević speelt de bal door. Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szaniawski rent richting de bal. Trifu verovert de bal door een tackle van achteren. Trifu probeert naar een medespeler te passen. Aplea rent richting de bal. Aplea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ozera met de inworp. Porumbel speelt de bal door. Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Cercel geeft een hoge lob. Hennig bokst de bal weg. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 4:0

21e minuut.
Cercel rent richting de bal. Cercel passt de bal met de wreef. Aplea is nu in balbezit. Aplea schiet op doel. Hennig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Trifu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Starčević passt de bal zonder na te denken. Cercel met een sublieme pass. Ałtyn rent richting de bal. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel onderschept slim de pass. Cercel probeert naar een medespeler te passen. Aplea heeft problemen om de bal te vangen. Aplea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 5:0

31e minuut.
Starčević onderschept slim de pass. Starčević passt de bal in één keer door. Cercel speelt de bal door. Aplea rent richting de bal. Aplea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cercel passt de bal in één keer door. Aplea is nu in balbezit. Aplea passt de bal in één keer door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Terekowski trapt de bal weg van het doel. Starčević kopt de bal weg. Aplea is nu in balbezit. Aplea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Starčević geeft een lange en hoge pass. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neros onderschept slim de pass. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel probeert naar een medespeler te passen. Hennig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aplea is nu in balbezit. Aplea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 6:0

40e minuut.
Cercel onderschept slim de pass. Cercel passt de bal in één keer door. Trifu met een sublieme pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Porumbel rent richting de bal. Porumbel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Cercel is nu in balbezit. Cercel passt de bal in één keer door. Hennig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aplea is nu in balbezit. Aplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 7:0

45e minuut.
Neros speelt de bal door. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Porumbel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 21%, Cargovianka 79%.
Red Lions FC - Cargovianka 7:0

49e minuut.
Trifu geeft de bal voor. Porumbel speelt de bal door. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel. Hennig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Neros passt de bal met de wreef. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel passt de bal met de wreef. Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Neros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Terekowski de bal. Aplea rent richting de bal. Aplea draait met de bal, schiet en ... Hennig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 8:0

57e minuut.
Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Hennig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 9:0

61e minuut.
Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel met een sublieme pass. Cercel heeft problemen om de bal te vangen. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Neros probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 10:0

63e minuut.
Aplea passt de bal in één keer door. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel met een sublieme pass. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sałek is nu in balbezit. Starčević verovert de bal door een tackle van achteren. Starčević met een sublieme pass. Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aplea draait met de bal, schiet en ... Hennig bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Trifu speelt de bal door. Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aplea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Terekowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trifu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agăfiţei krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Hennig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Terekowski geeft de bal voor. Inworp. Porumbel met een snelle inworp. Cercel geeft een hoge lob. Hennig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Terekowski probeert de bal aan de voet te houden. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Cercel is nu in balbezit. Cercel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 11:0

85e minuut.
Terekowski geeft de bal voor. Inworp. Porumbel met een snelle inworp. Cercel geeft de bal voor. Daar is Ałtyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 12:0

86e minuut.
Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel passt de bal in één keer door. Sałek is nu in balbezit. Sałek met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trifu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Aplea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ozera geeft een lange en hoge pass. Trifu rent richting de bal. Trifu geeft de bal voor. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea geeft een hoge lob. Hennig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Porumbel neemt de hoekschop. Aplea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Cargovianka 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 15%, Cargovianka 85%.
Red Lions FC - Cargovianka 13:0