Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fire Fly Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3326
Phoenix United Aybastı SK
CF X 2 Tactiek DEFANS
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 30.2
adequate Schieten weak
good Passen good
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Frutuoso kopt de bal weg. Amca is nu in balbezit. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk geeft de bal voor. Frutuoso geeft een hoge lob. Kemenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Włochyński met een snelle inworp. Frutuoso rent richting de bal. Frutuoso met een sublieme pass. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu schiet op doel. Kemenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Minga geeft een lange en hoge pass. Ramazanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu passt de bal in één keer door. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Aybastı SK 1:0

29e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert verovert de bal door een tackle van achteren. Vanbogaert geeft een hoge lob. Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kemenes bokst de bal weg.

39e minuut.
Blažejovský met een sublieme pass. Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński is nu in balbezit. Frutuoso verovert de bal door een tackle van achteren. Frutuoso geeft een hoge lob. Kemenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 34%, Aybastı SK 66%.
Phoenix United - Aybastı SK 1:0

46e minuut.
Dicu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włochyński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Włochyński kan niet meer verder spelen. Ergili komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ramazanoğlu geeft een hoge lob. Manavoğlu is nu in balbezit. Mergen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mergen krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Mergen de bal. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manavoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramazanoğlu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Blažejovský heeft problemen om de bal te vangen. Minga is nu in balbezit. Minga probeert naar een medespeler te passen. Amca rent richting de bal. Amca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix United - Aybastı SK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix United 31%, Aybastı SK 69%.
Phoenix United - Aybastı SK 2:0