Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mildo Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5016
Vskutku solídne M&T OnlyWinners
Vskutku3 Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 28.2
very good Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Gracia speelt de bal door. Ternavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Macuľa is nu in balbezit. Macuľa schiet op doel. Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Daar is Loula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz passt de bal met de wreef. Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pingiewko speelt de bal door. Hocner bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuľa haalt uit met een fantastische trap. Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - OnlyWinners 1:0

10e minuut.
Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Ternavský met een sublieme pass. Hocner met een sublieme pass. Macuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuľa haalt uit met een fantastische trap. Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Gracia heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanúsek. Gracia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gracia kan niet meer verder spelen. Ryban komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Pingiewko met de inworp. Ternavský geeft de bal voor. Macuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban is nu in balbezit. Ryban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pingiewko met de inworp. Ternavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternavský passt de bal met de wreef. Ryban is nu in balbezit. Ryban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kvietok is nu in balbezit. Macuľa met een sublieme pass. Hocner speelt de bal door. Ryban rent richting de bal. Ryban haalt uit met een fantastische trap. Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko speelt de bal door. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban draait met de bal, schiet en ... Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - OnlyWinners 2:0

29e minuut.
Repík passt de bal zonder na te denken. Hocner speelt de bal door. Ryban is nu in balbezit. Ternavský is nu in balbezit. Ternavský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Krišanda kopt de bal weg. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Ryban rent richting de bal. Ryban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Inworp. Radvaň komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Macuľa onderschept slim de pass. Krišanda is nu in balbezit. Macuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Macuľa geeft een lange en hoge pass. Ternavský springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Radvaň trapt de bal weg van het doel. Tobin kopt de bal weg. Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vskutku solídne M&T 16%, OnlyWinners 84%.
Vskutku solídne M&T - OnlyWinners 2:0

48e minuut.
Rac met een snelle inworp. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko geeft een hoge lob. Ryban springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - OnlyWinners 3:0

50e minuut.
Hanúsek onderschept slim de pass. Hanúsek met een sublieme pass. Ryban rent richting de bal. Ryban haalt uit met een fantastische trap. Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hecht bokst de bal weg.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hecht trapt de bal weg. Tobin speelt de bal door. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban schiet op doel. Hecht bokst de bal weg.

60e minuut.
Ryban rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fenčík ... Strafschop! Ryban raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryban neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - OnlyWinners 4:0

61e minuut.
Macuľa is nu in balbezit. Macuľa geeft een lange en hoge pass. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - OnlyWinners 5:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rac met een snelle inworp. Hanúsek controleert de bal met de borst. Ternavský rent richting de bal. Ternavský passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Hahn speelt de bal door. Daar is Tobin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobin passt de bal met de wreef. Ryban rent richting de bal. Ryban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Hocner passt de bal met de wreef. Pingiewko met een sublieme pass. Ryban is nu in balbezit. Ryban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - OnlyWinners 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vskutku solídne M&T 18%, OnlyWinners 82%.
Vskutku solídne M&T - OnlyWinners 6:0