Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-17 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Urano FC Aguardientosos FC
check Tactiek BLUE
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 62.8
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Amat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuba passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ... Petinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Aguardientosos FC 0:1

8e minuut.
Spurna probeert naar een medespeler te passen. Amat speelt de bal door. Bojaruniec heeft problemen om de bal te vangen. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Serrano passt de bal zonder na te denken. Amat rent richting de bal. Amat met een sublieme pass. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Aston rent richting de bal. Aston passt de bal in één keer door. Tejeda rent richting de bal. Spurna geeft een hoge lob. Cuba maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Petinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Urvet is nu in balbezit. Tejeda onderschept slim de pass. Tejeda passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Herrera met de inworp. Spurna speelt de bal door. Cuba rent richting de bal. Cuba draait met de bal, schiet en ... Petinelli bokst de bal weg.

29e minuut.
Basterretxea geeft een hoge lob. Tejeda kopt de bal weg. Spurna geeft een hoge lob. Cuba is nu in balbezit. Cuba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Spurna passt de bal zonder na te denken. Herrera rent richting de bal. Costache met een sublieme pass. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Taiguara is nu in balbezit. Taiguara passt de bal zonder na te denken. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston geeft de bal voor. Conan maakt een snoekduik en kopt de bal. Salkımsaçak bokst de bal weg.

38e minuut.
Fane onderschept slim de pass. Fane passt de bal zonder na te denken. Conan rent richting de bal. Carillo geeft een hoge lob. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Petinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bojaruniec kopt de bal weg. Conan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrera is nu in balbezit. Antvlaf onderschept slim de pass. Antvlaf draait met de bal, schiet en ... Salkımsaçak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Carrera geeft de bal voor. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston onderschept slim de pass. Aston geeft een lange en hoge pass. Conan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - Aguardientosos FC 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Amat de bal. Bojaruniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat onderschept slim de pass. Amat geeft de bal voor. Fane onderschept slim de pass. Petinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serrano is nu in balbezit. Petinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Aguardientosos FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 64%, Aguardientosos FC 36%.
Urano FC - Aguardientosos FC 1:2

56e minuut.
Urvet kopt de bal weg. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda begaat een overtreding. Tejeda krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bojaruniec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amat met een snelle inworp. Spurna geeft een lange en hoge pass. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paal!

60e minuut.
Rasmussen rent richting de bal. Rasmussen geeft een lange en hoge pass. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat geeft de bal voor. Cuba springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat passt de bal zonder na te denken. Cuba speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. Petinelli bokst de bal weg.

69e minuut.
Carrera kopt de bal weg. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna speelt de bal door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Carillo onderschept slim de pass. Carillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amat de bal. Amat geeft een hoge lob. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Aguardientosos FC 1:3

86e minuut.
Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat geeft de bal voor. Boateng heeft problemen om de bal te vangen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Petinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Serrano speelt de bal door. Cuba controleert de bal met de borst. Bojaruniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba verovert de bal door een tackle van achteren. Cuba schiet op doel. Petinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat geeft een lange en hoge pass. Daar is Cuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuba draait met de bal, schiet en ... Petinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Aguardientosos FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 68%, Aguardientosos FC 32%.
Urano FC - Aguardientosos FC 1:4