Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Tikos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2011
Los Tikos Jica
442 c Tactiek 1AB
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.7 gemiddelde waardering 36.9
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


5e minuut.
Iordanov onderschept slim de pass. Iordanov geeft de bal voor. Mineiro kopt de bal weg. Pepino rent richting de bal. Pepino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lyubomirov trapt de bal weg. Manolov is nu in balbezit. Manolov geeft de bal voor. Pannunzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tomov geeft een hoge lob. Inworp. Mineiro met een snelle inworp. Ançay rent richting de bal. Ançay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Kabulov komt het veld opgelopen. Delchev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 51%, Jica 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Tikos - Jica 0:0

58e minuut.
Maśnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnica passt de bal met de wreef. Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek schiet op doel. Delchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Vulchinovski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Stalev geeft de bal voor. Maśnica rent richting de bal. Naydenov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naydenov krijgt een gele kaart. Maśnica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maśnica kan niet meer verder spelen. Iraola Sagama komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbulú begaat een overtreding. Kabulov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orlov komt het veld opgelopen. Iordanov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pepino heeft problemen om de bal te vangen. Kabulov rent richting de bal. Kabulov passt de bal in één keer door. Canev rent richting de bal. Canev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Orlov met een sublieme pass. Kabulov probeert naar een medespeler te passen. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov geeft de bal voor. Mineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Pannunzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Naydenov zal de hoekschop nemen. Iordanov rent richting de bal. Iordanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 50%, Jica 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Tikos - Jica 0:0