Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ☆ Ô Diên Thành ☆
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12251
☆Vạn Xuân FC☆ Golden W☆rriors
532NEW Tactiek 5-2-3S-Bug game
64% Balbezit 36%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten adequate
excellent Passen good
excellent Verdedigen adequate


11e minuut.
Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves passt de bal in één keer door. Bíró geeft een hoge lob. Mai Hoàng springt en kopt de bal. Quốc Khánh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Golden W☆rriors 1:0

22e minuut.
Könyves controleert de bal met de borst. Kamau is nu in balbezit. Könyves begaat een overtreding. Könyves krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kejklíř rent richting de bal. Kejklíř geeft de bal voor. Daar is Silvani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Mạnh rent richting de bal. Duy Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hahn met een snelle inworp. Hải Dương is nu in balbezit. Thomson onderschept slim de pass. Thomson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertaler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thomson raakt geblesseerd tijdens het duel. Rupić neemt de penalty, wat een uithaal! Berecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☆Vạn Xuân FC☆ - Golden W☆rriors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 32%, Golden W☆rriors 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
☆Vạn Xuân FC☆ - Golden W☆rriors 1:1

66e minuut.
Oltay heeft problemen om de bal te vangen. Mai Hoàng rent richting de bal. Oltay maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Oltay moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oltay schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mai Hoàng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peñaranda met een snel genomen vrije trap. Bíró probeert de bal met de borst te controleren. Bíró geeft de bal voor. Duy Mạnh springt en kopt de bal. Quốc Khánh bokst de bal weg.

72e minuut.
Bíró met de inworp. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves geeft de bal voor. Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Hoàng draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Viertaler geeft een lange en hoge pass. Duy Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Könyves speelt de bal door. Bíró heeft problemen om de bal te vangen. Bíró haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Mai Hoàng rent richting de bal. Mai Hoàng passt de bal zonder na te denken. Duy Mạnh is nu in balbezit. Duy Mạnh draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Könyves passt de bal met de wreef. Bíró rent richting de bal. Bíró speelt de bal door. Duy Mạnh is nu in balbezit. Duy Mạnh schiet op doel. Paal! Quốc Khánh probeert wanhopig de bal te grijpen. Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Thế Hùng ... Strafschop! Thế Hùng krijgt een gele kaart. Mai Hoàng raakt geblesseerd tijdens het duel. Mai Hoàng neemt de penalty, wat een uithaal! Quốc Khánh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Golden W☆rriors 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 37%, Golden W☆rriors 63%.
☆Vạn Xuân FC☆ - Golden W☆rriors 2:1