Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:16
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: News Time Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6332
News Time Bar Mario
in C 2 Ali Tactiek ripar alta
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 30.7
incredible Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna passt de bal met de wreef. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 1:0

11e minuut.
Laiti geeft een lange en hoge pass. Thirion rent richting de bal. Thirion geeft een lange en hoge pass. Manfredini kan de bal niet met de borst controleren. Manfredini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rammos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Piacquadio probeert naar een medespeler te passen. Laiti rent richting de bal. Laiti geeft een lange en hoge pass. Masì is nu in balbezit. Masì schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 2:0

19e minuut.
Manfredini passt de bal in één keer door. Laiti is nu in balbezit. Laiti met een sublieme pass. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan schiet op doel. Rammos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 3:0

26e minuut.
Hristu geeft de bal voor. Thirion kopt de bal weg. Renna probeert naar een medespeler te passen. Laiti heeft problemen om de bal te vangen. Laiti geeft een hoge lob. Rammos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan draait met de bal, schiet en ... Rammos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masì heeft problemen om de bal te vangen. Masì draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 4:0

30e minuut.
Manfredini probeert naar een medespeler te passen. Masì is nu in balbezit. Masì schiet op doel. Cantalena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 5:0

35e minuut.
Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan passt de bal in één keer door. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Rammos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: News Time 36%, Bar Mario 64%.
News Time - Bar Mario 6:0

47e minuut.
Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì passt de bal in één keer door. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan schiet op doel. Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Laiti probeert naar een medespeler te passen. Ormella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormella passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laiti de bal. Laiti geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Piacquadio is nu in balbezit. Piacquadio geeft de bal voor. Renna speelt de bal door. Laiti rent richting de bal. Laiti geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Thirion passt de bal met de wreef. Ormella speelt de bal door. Klungelig pakt Unakıtan de bal. Masì is nu in balbezit. Masì haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Manfredini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfredini speelt de bal door. Ormella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Unakıtan de bal. Unakıtan schiet op doel. Rammos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Thirion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masì rent richting de bal. Masì draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ormella kopt de bal weg. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Thirion de bal. Thirion probeert naar een medespeler te passen. Laiti is nu in balbezit. Laiti geeft een lange en hoge pass. Unakıtan maakt een snoekduik en kopt de bal. Rammos bokst de bal weg. Masì rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 7:0

66e minuut.
Biscegli komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Laiti de bal. Laiti probeert naar een medespeler te passen. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan draait met de bal, schiet en ... Rammos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Biscegli geeft een hoge lob. Petović probeert de bal aan de voet te houden. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Rammos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Petović geeft de bal voor. Poczta kopt de bal weg. Klungelig pakt Hristu de bal. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 8:0

71e minuut.
Laiti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Masì de bal. Masì geeft de bal voor. Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscegli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Rammos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Rammos probeert naar een medespeler te passen. Ormella kopt de bal weg. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Rammos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 9:0

83e minuut.
Laiti geeft een lange en hoge pass. Masì rent richting de bal. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan passt de bal zonder na te denken. Masì rent richting de bal. Masì haalt uit met een fantastische trap. Cantalena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 10:0

86e minuut.
Bădălan met een sublieme pass. Klungelig pakt Centeno de bal. Unakıtan verovert de bal door een tackle van achteren. Unakıtan draait met de bal, schiet en ... Rammos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 11:0

87e minuut.
Inworp. Biscegli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renna speelt de bal door. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan schiet op doel. Rammos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masì rent richting de bal. Paal! Masì rent richting de bal. Masì draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
News Time - Bar Mario 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: News Time 14%, Bar Mario 86%.
News Time - Bar Mario 12:0